Αρχική Θεσσαλία Μαγνησία Άνοιγμα της Αλοννήσου στην Πολωνική αγορά

Άνοιγμα της Αλοννήσου στην Πολωνική αγορά

0
Άνοιγμα της Αλοννήσου στην Πολωνική αγορά

Πόλο έλξης πληθώρας επισκεπτών αποτέλεσε το περίπτερο του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία. Το επιτυχημένο εγχείρημα που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά με στόχο την προβολή της Ελλάδας στην ταχέως αναπτυσσόμενη Πολωνική αγορά, στηρίχτηκε ενεργά από αξιόλογους φορείς , όπως οι TUI, Neckermann και Mouzenidis Travel. Η επισκεψιμότητα της έκθεσης σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 20%, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση κρατήσεων και κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Ελλάδα, όπως εκτιμούν μεγάλοι Tour Operators της αγοράς.

Πολωνική αγορά (1)
Με εντυπωσιακό φόντο τις εξωτικές παραλίες και τις δραστηριότητες του νησιού, ο Δήμαρχος της Αλοννήσου, κύριος Πέτρος Βαφίνης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κυρία Κίκη Αναγνώστου εκπροσώπησαν τον προορισμό στην έκθεση. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πολυδιάστατο Τουριστικό προϊόν του οικολογικού παραδείσου των Σποράδων, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους του Δήμου, συναντήσεις με επαγγελματίες και εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

«Η Αλόννησος διαθέτει τις πρώτες ύλες για να αναδειχθεί διεθνώς. Κάνουμε άνοιγμα σε νέες αγορές του εξωτερικού  όπως την Πολωνική, που εφέτος ανέδειξε την Ελλάδα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ταξιδιωτών», επισημαίνει ο κύριος Βαφίνης, ενώ η κυρία Αναγνώστου έδωσε το παρόν σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης με επαγγελματικές συναντήσεις και απευθείας επαφές με τους Πολωνούς ταξιδιώτες.

 

ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ