εθελοντές Οδηγισμού Σκιάθου

Καλοτάξιδη ήταν η οδηγική χρονιά που τον επόμενο μήνα ολοκληρώνεται για το Τοπικό Τμήμα της Σκιάθου, καλοτάξιδο και το σκάφος που αρμένισε τα ενήλικα μέλη του Οδηγισμού στη βόρια μεριά του νησιού.
Μπροστά στη γραφική παραλία Λαλάρια έδωσαν την Οδηγική τους υπόσχεση οι τέσσερεις εθελοντές του Οδηγισμού, υποσχόμενοι ότι θα προσπαθήσουν να βοηθούν παντού και πάντοτε και να κάνουν τρόπο ζωής τις αξίες του Οδηγισμού.


Ο καπετάνιος Λάμπρος Χούμας φιλοξένησε την πιο κεφάτη παρέα του νησιού στο ιστιοπλοϊκό Γυριστρούλα και απόλαυσε μαζί τους τα παιχνίδια και τα τραγούδια που τους συνόδευαν.


Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πικ – νικ στον προαύλιο χώρο του Αγίου – Ιωάννη του Θεολόγου και ολοκληρώθηκε με την ετήσια αξιολόγηση των δράσεων και την προετοιμασία των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων.


Το έργο του Οδηγισμού βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των Στελεχών καθώς και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου. Ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους αφιερώνεται στα Οδηγικά προγράμματα και στην οργάνωση Οδηγικών δράσεων. Το χαμόγελο των παιδιών και η κοινωνική στήριξη του έργου τους είναι η μόνη ανταμοιβή για όλα εκείνα που προσφέρουν στον τόπο.

e-thessalia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ