Παραχωρήθηκε στο Δήμο Σκοπέλου, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα ένα επιβατηγό αυτοκίνητο για την κάλυψη αναγκών του Δήμου, όσον αφορά την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid-19.
Για να παραχωρηθεί το αυτοκίνητο αυτό στο Δήμο, ικανοποιήθηκε αίτημά του προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και είναι μια ευγενική χειρονομία της Toyota Hellas.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σκοπέλου, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωσή του, από τη πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στη πατρίδα μας το πρόβλημα με τον κορονοϊό, έχει προχωρήσει στη σύσταση νέας δομής κοινωνικής φροντίδας με τίτλο «Μείνε στο Σπίτι- Είμαστε εδώ για εσάς με ένα τηλεφώνημα» που με την υπάρχουσα δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» συμπαραστέκεται και βοηθά άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους.
Ο σκοπός, της νέας δομής επιτυγχάνεται με το παραπάνω γιατί από της σύστασής της δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου τα άτομα αυτά που ανήκουν σε συγκεκριμένες ομάδες, όπως ηλικιωμένοι, ανήμποροι, ΑΜΕΑ κ.λ.π. να τύχουν της απαραίτητης βοήθειας ή ακόμα και συμπαράστασης.