Η Microsoft ανακοινώνει το Copilot: Tο AI μέλλον των εγγράφων του Office

0
8

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Copilot με τεχνητή νοημοσύνη για τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Microsoft 365, σχεδιασμένο να βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργούν έγγραφα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.

Το Copilot, που υποστηρίζεται από το GPT-4 από το OpenAI, θα βρίσκεται δίπλα σε εφαρμογές του Microsoft 365 στην πλαϊνή γραμμή ως chatbot, επιτρέποντας στους χρήστες του Office να ζητούν τη βοήθειά του για να δημιουργήσουν κείμενο σε έγγραφα, να δημιουργήσουν παρουσιάσεις PowerPoint και πολλά άλλα.

«Λειτουργεί μαζί σας, ενσωματωμένο στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams και πολλά άλλα», δήλωσε ο επικεφαλής του Microsoft 365, Jared Spataro. “Το Copilot είναι ένας εντελώς νέος τρόπος εργασίας.”

Οι χρήστες του Microsoft 365 θα μπορούν να καλέσουν το Copilot για να παράσχει πληροφορίες για μια επερχόμενη συνάντηση του Microsoft Teams, προετοιμάζοντας άτομα με ενημερώσεις σχετικά με σχετικά έργα, οργανωτικές αλλαγές και κάθε είδους πληροφορία.

Το Copilot μπορεί επίσης να κληθεί σε όλες τις εφαρμογές Office της Microsoft και να χρησιμοποιηθεί στο Word για τη σύνταξη εγγράφων με βάση άλλα αρχεία. Το κείμενο που δημιουργείται από AI μπορεί στη συνέχεια να επεξεργαστεί και να προσαρμοστεί ελεύθερα από τον χρήστη. Μπορείτε ακόμη και να του ζητήσετε να δημιουργήσει μια παρουσίαση PowerPoint 10 διαφανειών με βάση ένα έγγραφο του Word ή να αναλύσει ή να μορφοποιήσει δεδομένα του Excel.

Το Copilot θα υπάρχει επίσης στο Outlook, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην αποστολή απάντησης.

Αφού έφερε πρόσφατα στο Bing ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη, η Microsoft προχωρά γρήγορα προς την ενσωμάτωση των μεγάλων μοντέλων γλώσσας του OpenAI στη σουίτα Microsoft 365.

Η Microsoft αναφέρει ότι δοκιμάζει το Microsoft 365 Copilot με 20 πελάτες αυτή τη στιγμή και θα επεκτείνει την προεπισκόπηση τους επόμενους μήνες. «Θα μοιραστούμε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες», αναφέρει ανάρτηση της .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ