Η Microsoft λανσάρει την υπηρεσία Azure OpenAI και το ChatGPT έρχεται σύντομα

0
2

Η Microsoft λανσάρει την υπηρεσία Azure OpenAI επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν εργαλεία όπως το DALL-E στις δικές τους εφαρμογές cloud. Η Microsoft δοκιμάζει την υπηρεσία Azure για πάνω από ένα χρόνο και σύντομα θα περιλαμβάνει πρόσβαση στο ChatGPT.

Η υπηρεσία Azure OpenAI διαθέτει μια σειρά από μοντέλα AI που κατασκευάζονται από την OpenAI, συμπεριλαμβανομένων των GPT-3.5, Codex και DALL-E, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις και οι προγραμματιστές να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα στις δικές τους εφαρμογές και φόρτους εργασίας. Η Microsoft ουσιαστικά συσκευάζει το GPT-3.5 με την κλιμάκωση που θα περιμένατε από το Azure και τις προσθήκες διαχείρισης και διαχείρισης δεδομένων. Οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το Azure OpenAI για να δημιουργήσουν εφαρμογές που αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για εισιτήρια υποστήριξης ή για αντιστοίχιση περιεχομένου για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Τέτοια μοντέλα χρησιμοποιούνται ήδη ευρέως ως εργαλεία για τη σύνοψη εγγράφων και την ανάλυση κειμένου.

Η κυκλοφορία του Azure OpenAI έρχεται λίγες μέρες μετά τις φήμες ότι η Microsoft θέλει να ενσωματώσει ακόμη περισσότερο το ChatGPT και σε άλλα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στη γλώσσα OpenAI στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η Microsoft φημολογείται ότι ετοιμάζεται να αμφισβητήσει την Google με την ενσωμάτωση ChatGPT στα αποτελέσματα αναζήτησης του Bing και η εταιρεία φέρεται να εξετάζει την ενσωμάτωση κάποιας γλωσσικής τεχνολογίας AI στις εφαρμογές Word, PowerPoint και Outlook.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ