Δράση του Εμπορικού Συλλόγου Σκιάθου για την ενίσχυση των δομών υγείας του νησιού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Σκιάθου για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας και του ΕΚΑΒ του νησιού, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας.

Οι ξύλινοι κουμπαράδες αλληλεγγύης που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Σκιάθου, με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Σκιάθου, θα παραμείνουν και τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλλεται, για την υποστήριξη των δομών υγείας του νησιού.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Δημητριάδης, υπάρχει ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία, πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης και οι προσπάθειες προσφοράς θα συνεχιστούν και με νέες πρωτοβουλίες.

Οι κουμπαράδες αλληλεγγύης έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία του νησιού όπως σούπερ μάρκετ, πρατήρια άρτου και καυσίμων καθώς και φαρμακεία, προκειμένου ο κάθε πολίτης να συνεισφέρει στην προσπάθεια με το ποσό που επιθυμεί.

«Ολοι μπορούμε να συμμετέχουμε σε συνάρτηση των δυνατοτήτων μας και αναλογιζόμενοι τον σκοπό και την χρησιμότητα αυτής της κίνησης. Τώρα μπορούμε να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα ξεπερνώντας ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση» τονίζει ο πρόεδρος. Στο τέλος αυτής της προσπάθειας οι κουμπαράδες θα συγκεντρωθούν από τον Σύλλογο, ενώ το ποσό θα διατεθεί για την προμήθεια εξοπλισμού και υλικών που θα υποδειχθούν από το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου

Για περαιτέρω ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944415088 του Χρήστου Δημητριάδη, προέδρου του Συλλόγου.