Τα 7 dress styles που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας (φέτος και πάντα!)

0
5
Τα 7 Dress Styles που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας (φέτος και πάντα!)

To μάξι φόρεμα

Αέρινο και θηλυκό το μάξι φόρεμα είναι από τα κομμάτια που δεν θα αποχωριστούμε ποτέ αφού είναι από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Το μίνιμαλ slip φόρεμα 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Διαχρονικό και κομψό αυτό το στυλ κολακεύει την σιλουέτα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται σε ολοκληρωμένο outfit για κάθε περίσταση.

Tο off the shoulder φόρεμα 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Αφήνοντας ακάλυπτους τους ώμους τα φορέματα αυτά χαρίζουν μια νότα ρομαντισμού στις εμφανίσεις μας υπογραμμίζοντας την θηλυκότητα μας.

To halter neck φόρεμα

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Ένα κλασικό στυλ που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα και μας αρέσει πολύ αφού αφήνει ακάλυπτη την πλάτη και τους ώμους για μια σέξι πινελιά που φοριέται ακόμα και στο γραφείο.

Το shift dress

Photo by Christian Vierig/Getty Images

To θηλυκό shift dress είναι μίνι, παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Το shirt dress

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Τα σεμιζιέ φορέματα μας αρέσουν πολύ γιατί είναι τοπ επιλογή για όσες θέλουν να δείχνουν κομψές ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα συναντάμε στις λίστες των must haves κάθε fashion girl που ξέρεις από διαχρονικά κομμάτια.

Το wrap φόρεμα

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τονίσεις την μέση σου και να δείχνεις κομψή από το wrap φόρεμα. Είναι η γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και δικαίως αποτελεί must have για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει χωρίς υπερβολές.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ