Το Instagram τεστάρει τη δυνατότητα “repost”

0
9
Το Instagram τεστάρει τη δυνατότητα “repost”

Nέα λειτουργία τεστάρει το Instagram προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να αναδημοσιεύουν τα post και τα reels άλλων. Την είδηση εντόπισε ο αναλυτής social media Matt Navarra, ο οποίος δημοσίευσε ένα σχετικό screenshot στο Twitter. Αυτό έδειχνε μια καινούργια καρτέλα προφίλ με τον τίτλο “Reposts”.

Με δήλωσή του στο TechCrunch, το Instagram επιβεβαίωσε ότι δοκίμαζε τη δυνατότητα.

“Εξερευνούμε τη δυνατότητα να αναδημοσιεύουμε αναρτήσεις στη ροή – παρόμοιο με τον τρόπο που μπορείτε να αναδημοσιεύσετε στο Stores – έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μοιράζονται ό,τι έχει απήχηση μαζί τους και έτσι οι αρχικοί δημιουργοί να παίρνουν credit για το έργο τους[…] Σκοπεύουμε να το δοκιμάσουμε σύντομα με μικρό αριθμό ατόμων.”

Αυτή τη στιγμή, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αναδημοσιεύουν ή να μοιράζονται αναρτήσεις από τους χρήστες είναι να τις προσθέσουν σε ένα story που λήγει σε 24 ώρες. Αυτή η νέα δυνατότητα “Repost” θα λειτουργεί με την αποστολή ενός αναδημοσιευμένου reel ή post στις κύριες ροές των ακολούθων ενός χρήστη και όχι στα stories. Τόσο το Twitter όσο και το TikTok προσφέρουν αντίστοιχες τέτοιες δυνατότητες.

Η λειτουργία Repost θα βρίσκεται στο μενού κοινής χρήσης μιας ανάρτησης ή ενός κυλίνδρου και οι ακόλουθοι θα μπορούν να απαντούν στο αναδημοσιευμένο περιεχόμενο με ένα μήνυμα στον reposter. Εν τω μεταξύ, το repost tab θα εμφανίζεται στο προφίλ ενός χρήστη, το οποίο μπορούν να δουν οι ακόλουθοι. Οι χρήστες ενδέχεται επίσης να μπορούν να προσθέτουν σκέψεις σε μια αναδημοσίευση πριν την κοινοποιήσουν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ