Αρχική Θεσσαλία Μαγνησία Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

0
Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

«Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες στη Σκόπελο» και «Ημιμαραθώνιος Αλμυρού – Ζερέλια», είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το προσεχές Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο Νομό Μαγνησίας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Tsoubalobromies Skopelos Neo Klima Elios

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός», η Τοπική Κοινότητα Νέου Κλήματος Σκοπέλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουν τις «Τσουβαλοδρομίες & Σκυταλοδρομίες», που θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την συγκέντρωση την γνωριμία και την συνεργασία όλων των μαθητών – γονέων όλων των σχολείων του νησιού μέσα από μια ιδιαίτερη εκδήλωση αθλοπαιδείας που προάγει το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και συγχρόνως ψυχαγωγεί τους μετέχοντες αλλά και όσους θα την παρακολουθήσουν.

Ο Δήμος Αλμυρού, Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων συνδιοργανώνουν τον Ημιμαραθώνιος Αλμυρού – Ζερέλια – 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού: «Almyros city – Zerelia Trail», που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Ζερέλια στους πρόποδες της Όθρυος την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Ο αγώνας έχει ως σκοπό την προβολή και την ανάδειξη του υγροτοπικού συμπλέγματος των λιμνών Ζερέλια συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια σε ακόμη τρεις πολύ σημαντικές

αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούνε το Σάββατο και την Κυριακή στο Νομό μας, τόσο στην Ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική Μαγνησία. Προσπαθούμε και μέσω εκδηλώσεων να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, σε συνεργασία με τους Δήμους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς και αυτή η συνεργασία είναι προς όφελος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του τουρισμού, της τοπικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ