Άνεση και κομψότητα: Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φοράς σε όλα τα πάρτι της σεζόν

0
2

Αναμφίβολα, οι πιο όμορφες γυναίκες είναι εκείνες που νιώθουν ο εαυτός τους, καθώς μην ξεχνάμε πως αν απουσιάζει η άνεση από την εμφάνισή σου, τότε είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως το τελικό αποτέλεσμα του look σου δεν θα είναι το επιθυμητό. Πόσες φορές έχουμε προσπαθήσει για μία εμφάνιση, η οποία εν τέλει “καταστράφηκε” από τα ακατάλληλα παπούτσια που επιλέξαμε; Δεν παίζει ρόλο, συνεπώς, μόνο το να είσαι κομψή και εντυπωσιακή, αλλά κυρίως το να νιώθεις άνετα με το outfit σου, ώστε αυτό το συναίσθημα να βγαίνει προς τα έξω.

Αν δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός σου επειδή δεν νιώθεις καλά με τις επιλογές που έκανες, αυτό θα φανεί στον τρόπο που κινείσαι, με αποτέλεσμα να δώσεις την λάθος εντύπωση. Καταλαβαίνεις, επομένως, πως όλα τα στοιχεία της εμφάνισής σου έχουν σημασία, ξεκινώντας από τα παπούτσια. Αυτή τη σεζόν, δειλά δειλά θα ξεκινήσουν τα πάρτι με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, πράγμα που σημαίνει ότι οι προσκλήσεις θα αρχίσουν να φτάνουν σε εσένα. Καλό θα είναι, λοιπόν, να σκεφτείς τα outfits που θα μπορούσαν να φορεθούν στις εορταστικές περιστάσεις, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα παπούτσια που θα επιλέξεις.

Τα party shoes που χρειάζεσαι

Τι είναι αυτό που ζητάς από τα παπούτσια σου; Στην περίπτωση του πάρτι να τραβούν τα βλέμματα, από τη στιγμή που θα είναι και εορταστικό, αλλά και να συνοδεύουν μαεστρικά τα outfits σου. Και ενώ έχεις στη διάθεσή σου αμέτρητες επιλογές, καλό θα είναι να ξεφύγεις από αυτή την “παγίδα” και να βάλεις μία ακόμα παράμετρο στην αναζήτησή σου. Ειδικότερα, αν πρόκειται να μείνεις στο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οφείλεις να τοποθετήσεις την άνεση σε πρώτο πλάνο. Γι’αυτό, τα πολύ ψηλά τακούνια θεωρούνται ακατάλληλα και αυτό εξαιτίας των ωρών που θα τα φορέσεις. Από την άλλη, το στιλ των τακουνιών επίσης θα σε οδηγήσει στη σωστή επιλογή, καθώς πέρα από το να έχουν σχετικά μέτριο ύψος, μπορείς να προτιμήσεις εκείνα με το τετράγωνο σχήμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα trends της σεζόν και το γεγονός πως θες τα παπούτσια σου να αποπνέουν κομψότητα και λάμψη, συγκεντρώσαμε 8 ζευγάρια που όχι μόνο θα σε μετατρέψουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς, αλλά θα σου χαρίσουν άνεση καθ’όλη τη διάρκεια του πάρτι.

8 party παπούτσια που θα σου χαρίσουν κομψότητα και άνεση

Slingback παπούτσια Rosie, Amina Muaddi

παπούτσια

Σατέν mules με απλικαρισμένα κρύσταλλα, MACH & MACH

παπούτσια

Δερμάτινα slingback Marfa, KHAITE

παπούτσια

Mule Capture, DIOR

παπούτσια

Slingback GG, Gucci

παπούτσια

Mary Jane παπούτσια Glitter, MIU MIU

παπούτσια

Σατέν mules Hangisi, Manolo Blahnik

παπούτσια

Slingback με κρύσταλλα VLogo Signature 80, Valentino Garavani

παπούτσια

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ