Άνοιξε το πρώτο βιομηχανικό πάρκο της Honor στην Κίνα

0
10
Άνοιξε το πρώτο βιομηχανικό πάρκο της Honor στην Κίνα

H Honor Device Co., Ltd. εγκαινίασε την Παρασκευή το πρώτο έξυπνο βιομηχανικό πάρκο, από τότε που χωρίστηκε από τη Huawei τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εγκατάσταση βρίσκεται στην πόλη Σεντζέν, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ στα νότια της Κίνας και αποτελείται από ένα κέντρο πιστοποίησης, ένα κέντρο παραγωγής συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ένα κέντρο εκκόλαψης της καινοτομίας και ένα κέντρο έξυπνης βιομηχανικής παραγωγής.

Όπως αναφέρουν τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς Canalys, οι εσωτερικές αποστολές φορτίων κινητών τηλεφώνων της Honor είχαν ετήσια αύξηση 25% στα 14,2 εκατομμύρια μονάδες στο τρίτο τρίμηνο του χρόνου, παρά τη μείωση κατά 5% που κατέγραψε η ευρύτερη αγορά έξυπνων κινητών τηλεφώνων στην Κίνα.

Το μερίδιο εσωτερικής αγοράς της Honor αυξήθηκε στο 18%, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, στο τρίτο τρίμηνο.

Το γεγονός ότι το μερίδιο αγοράς της εταιρείας τεχνολογίας ανακάμπτει με ταχύτατους ρυθμούς προκαλεί την έκπληξη του αναφερόμενου βιομηχανικού τομέα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Ζαο Μίνγκ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ