Άρχισε η καταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Βόλου

0
2

Παραδόθηκαν από τους αντιπροσώπους οι σάκοι με το εκλογικό υλικό

Ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι οι δικαστικοί υπάλληλοι την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των εκλογών της Κυριακής, προκειμένου ακόμη και σήμερα να ολοκληρωθεί και να γίνει η επικύρωση του αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο Βόλου.
Η διαδικασία είναι πιο εύκολη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς καταμετρώνται μόνο τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών και όχι οι υποψήφιοι βουλευτές και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα ωρών.
Η παράδοση των σάκων με το εκλογικό υλικό στο Πρωτοδικείο άρχισε από το απόγευμα της Κυριακής από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα και από χθες το πρωί μέχρι το μεσημέρι, είχε ολοκληρωθεί η παράδοση του υλικού από τα εκλογικά κέντρα της χερσαίας Μαγνησίας.
Σχετικά καθυστερημένα παραδόθηκαν οι εκλογικοί σάκοι από το Τρίκερι Ν. Πηλίου και το Ξουρίχτι του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Μέχρι τις 6 το απόγευμα αναμένονταν να παραδοθούν οι εκλογικοί σάκοι με το υλικό των εκλογικών κέντρων των νησιών των Σποράδων, καθώς το πλοίο κατέπλεε στις 5.30 το απόγευμα. Από τις 4 χθες το απόγευμα, οι δικαστικοί υπάλληλοι άρχισαν την καταμέτρηση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι σήμερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή