Άρχισε η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα με τον Πιερικό

0
13
Άρχισε η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα με τον Πιερικό

Η σκέψη στη συνέχεια και τους βαθμούς

Με τους παίκτες να επιστρέφουν σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου στις προπονήσεις, άρχισε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον εντός έδρας αγώνα της 21ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Πιερικό στη Νεάπολη, το ερχόμενο Σάββατο 5 του μηνός.

Ο Πιερικός βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε στην Κατερίνη και στον πρώτο γύρο η Νίκη Βόλου, όταν και είχε επικρατήσει. Από τη μία άλλος προπονητής και συγκεκριμένα ο Γιώργος Βαζάκας, από την άλλη αρκετές μεταγραφές κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, συνθέτουν απλά ένα διαφορετικό σύνολο και αναλόγως το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» καταστρώνει αναλόγως τα πλάνα του.

Έτσι, η προετοιμασία άρχισε σήμερα Τετάρτη, με τους παίκτες να προπονούνται στο «Παντελής Μαγουλάς», μιας και βοηθάει ο χλοοτάπητας εκεί όταν η βροχόπτωση έχει αφήσει το… στίγμα της σε άλλους προπονητικούς χώρους όπου προετοιμάζεται η Νίκη. Η σκέψη όλων είναι στο θετικό αποτέλεσμα το ερχόμενο Σάββατο, και από εκεί και πέρα βήμα-βήμα θέλουν να πετύχουν το καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Κατερίνης πάντως, η Λίγκα έδωσε στη δημοσιότητα και τις κάρτες των παικτών, με Βασιλείου και Ανδρέου να έχουν τρεις κίτρινες και τον Παναγιωτίδη πέντε.

Μειώνονται τα προβλήματα

Όσον αφορά λοιπόν την προετοιμασία, το τεχνικό  επιτελείο της Νίκης Βόλου βλέπει τα προβλήματα μετά από καιρό να περιορίζονται στον απόλυτο βαθμό, και συγκεκριμένα μόνο έναν παίκτη να μην είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Ροχάνο, που δεν ήταν σε θέση ν’ ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα, αλλά περιορίστηκε σε ατομικό στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε. Πιθανότατα ο προπονητής της Νίκης και οι συνεργάτες του δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του παίκτη στο παιχνίδι του Σαββάτου, μιας και ακολουθούν παιχνίδια με πιο δυνατούς αντιπάλους, ενώ από την άλλη υπάρχουν λύσεις για να καλύψουν και για μία ακόμη αγωνιστική το κενό του έμπειρου επιθετικού.

Πηγή