Άσπρο πουκάμισο: Πώς να φορέσεις το απόλυτο item της άνοιξης

0
12

Αν νομίζεις ότι το άσπρο πουκάμισο είναι μόνο για τα office looks σου, κάνεις μεγάλο λάθος. Το βασικότερο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορεί να είναι σέξι, να απογειώσει το athleisure στιλ σου ή να γίνει η απροσδόκητη βάση του βραδινού σου outfit. Άλλωστε όπως είδαμε στα catwalks πρόκειται για ένα ακόμα από τα mega trends της σεζόν SS23. Πώς μπορεί όμως να τα κάνει όλα αυτά;

Το άσπρο πουκάμισο άλλωστε φέτος αλλάζει. Δεν είναι μόνο το κλασικό μεσάτο, αλλά ούτε και το oversized – σαν να το έκλεψα μόλις από την ντουλάπα του αγοριού μου. Οι επιλογές είναι πολλές. Από το πολύ θηλικό cropped άσπρο πουκάμισο, μέχρι εκείνα με διακοσμητικά στοιχεία όπως διακριτικά patterns ή αλυσίδες υπάρχουν διάφοροι τρόποι το κλασικό αυτό ένδυμα να φαίνεται up to date. 

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις διαφορετικούς τρόπους φορέματος. Κούμπωσέ το διαφορετικά, τόλμησε να το φορέσεις απ’ έξω από φούστες ή κατέβασέ το μέχρι τους ώμους για μία σέξι εμφάνιση. 

Πώς θα φορέσεις το άσπρο πουκάμισο σαν fashion influencer; 

Οι fashion influencers σου δείχνουν τους πιο classy τρόπους να φορέσεις το άσπρο πουκάμισο, αυτό το κομβικό item της ντουλάπας σου.

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ