Ένα iPhone που είχε πέσει στο ποτάμι βρέθηκε ένα χρόνο μετά

0
10
Ένα IPhone που είχε πέσει στο ποτάμι βρέθηκε ένα χρόνο μετά

Ένα iPhone που είχε πέσει στο ποτάμι βρέθηκε ένα χρόνο μετά

Ένα iPhone που είχε πέσει από τον ιδιοκτήτη του στο Water of Leith, το ποτάμι του Εδιμβούργου της Σκωτίας, βρέθηκε ένα χρόνο μετά. Μέσω του παρόχου της κάρτας SIM βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του τηλεφώνου και το πήρε πάλι πίσω στα χέρια της.

Ο δύτης Steven Shane έχει βρει πολλά αντικείμενα που έχουν χαθεί από τους ιδιοκτήτες τους μέσα στο νερό του ποταμού, όπου επιλέγει να βουτά συχνά, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθεί να επιστραφούν τα αντικείμενα στον ιδιοκτήτη τους, στο βαθμό που είναι εφικτό.

Στην περίπτωση του iPhone, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, όπως το ποιο μοντέλο ήταν, καθώς και σε τι κατάσταση βρέθηκε, ο εντοπισμός της ιδιοκτήτριας του έγινε μετά από συνεννόηση με την Ο2, μέσα από την κάρτα SIM.

Έχουν ακουστεί περιστατικά όπου μοντέλα του iPhone έχουν βρεθεί μέσα στο νερό και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν λειτουργήσει, αλλά δεν γνωρίζουμε τι έγινε με αυτό το μοντέλο του iPhone που βρέθηκε έναν ολόκληρο χρόνο μετά βυθισμένο σε ένα ποτάμι στη Σκωτία. Η Apple, πάντως, μας λέει ότι ένα iPhone 12 μπορεί να μείνει στο νερό για 30 λεπτά, σε βάθος 6 μέτρων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ