Ένα M3 Mac Mini ίσως δοκιμάζεται από την Apple

0
3

Η Apple ίσως δοκιμάζει ενεργά μια έκδοση M3 του Mac mini, με βάση τις προδιαγραφές που βρίσκονται σε αρχεία καταγραφής third-party προγραμματιστών, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι η Apple δοκιμάζει ένα Mac με το αναγνωριστικό μοντέλου “Mac 15,12” που περιλαμβάνει οκτώ πυρήνες CPU (που αποτελούνται από τέσσερις πυρήνες αποδοτικότητας και τέσσερις πυρήνες απόδοσης), 10 πυρήνες επεξεργαστών γραφικών και 24 GB μνήμης RAM.

Το μηχάνημα λέγεται ότι τρέχει macOS Sonoma 14.1 και, δεδομένων των παρόμοιων προδιαγραφών με το βασικό M2 Mac mini, ο Gurman πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει ένα επόμενο γενιά Mac mini.

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο, ο Gurman επανέλαβε ότι αναμένει ότι οι πρώτοι Mac με M3 θα κάνουν το ντεμπούτο τους ήδη από τον Οκτώβριο. Ωστόσο, με βάση προηγούμενες αναφορές, δεν αναμένει ότι το Mac mini θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα με το τσιπ M3. Είναι πιθανό να είναι το MacBook Pro 13 ιντσών, το MacBook Air 13 ιντσών και το iMac 24 ιντσών.

Ο Gurman τον περασμένο μήνα είπε ότι δεν περίμενε να εμφανιστεί ένα νέο Mac mini μέχρι τα τέλη του 2024 το νωρίτερο. Εάν τα αρχεία καταγραφής προγραμματιστών υποδεικνύουν ότι η Apple δοκιμάζει ένα M3 Mac mini, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να το δούμε νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως. Τούτου λεχθέντος, τα τελευταία μοντέλα Mac mini είναι λιγότερο από ένα χρόνο παλιά, καθώς παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2023.

Το τσιπ M3 αναμένεται ευρέως να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 3nm της TSMC για σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την απόδοση ισχύος σε σύγκριση με το τσιπ M2 που βασίζεται σε 5nm σε υπάρχουσες συσκευές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ