Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου: Κάλεσμα σε διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα για «Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων»

0
26
IMG 4694

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, ενόψει της τουριστικής περιόδου του 2021, διοργανώνει διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα την Τρίτη 25 Μαΐου στις 18:00 μ.μ. με θέμα «Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων». 

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των ξενοδόχων, των επιχειρηματιών αλλά και των εργαζομένων του τουρισμού, σχετικά με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου. 

Η ημερίδα είναι σε συνδιοργάνωση με την Διεύθυνση Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού και εισηγητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Σαρούκος – Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεωρήσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας. 

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου – πρ. Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και η Ράνια Διολέτα – Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου. 

Στην διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω του ακόλουθου link: 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ Skiathos is inviting you to a scheduled Zoom meeting.


Topic: “Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων”
Time: May 25, 2021 05:15 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/5224401198?pwd=MzJkYys4VlVXb2JtSE93S2VOajhDUT09

Meeting ID: 522 440 1198
Passcode: j8qdXP

Θα σας παρακαλούσαμε να συνδεθείτε το αργότερο μέχρι 17:45 για την αντιμετώπιση πιθανών τεχνικών προβλημάτων και για την έγκαιρη προγραμματισμένη έναρξη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ