Έρχεται streaming Xbox παιχνιδιών ακόμα και στην τηλεόραση

0
11
Έρχεται Streaming Xbox παιχνιδιών ακόμα και στην τηλεόραση

Η Microsoft συνεχίζει να επεκτείνει την υπηρεσία streaming παιχνιδιών του Xbox και σε άλλες πλατφόρμες, ενώ θα έρθει ακόμα και στις τηλεοράσεις. Η γνωστοποίηση έγινε από το ίδιο το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, ο οποίος είπε μάλιστα πως είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Αυτή τη στιγμή το xCloud, η ονομασία της streaming υπηρεσίας παιχνιδιών Xbox είναι διαθέσιμη για Android συσκευές, ενώ είδαμε και μία developer beta εφαρμογή για PC. Η εταιρεία ήδη εργάζεται στο να φέρει την υπηρεσία στο web, ώστε να είναι προσβάσιμη από συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS, οπότε δεν είμαστε μακριά για πρόσβαση στην υπηρεσία από οποιαδήποτε συσκευή.

Βέβαια, για ακόμη μία φορά ο Spencer δήλωσε πως αυτό δε σημαίνει πως είναι το τέλος των κονσόλων, καθώς θα είναι τα απόλυτα συστήματα για να παίξει κάποιος τα παιχνίδια. Από την άλλη, αν όντως έρθει εφαρμογή και στις τηλεοράσεις, τότε ο καθένας θα μπορεί χωρίς να δώσει τα λεφτά για νέα κονσόλα να έχει πρόσβαση στους αγαπημένους του τίτλους.

Πηγή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ