Έρχονται νέα foldable smartphones από Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi και Google

0
45
Έρχονται νέα Foldable Smartphones από Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi και Google

Έρχονται νέα foldable smartphones από Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi και Google

Φαίνεται πως το 2021 η Samsung θα έχει αρκετό ανταγωνισμό στα foldable smartphones, καθώς έρχονται νέα μοντέλα από Oppo, Vivo, Xiaomi και Google. Ο γνωστός αναλυτής και πάντα έμπιστη πηγή Ross Young μας προσφέρει μία ματιά στο επερχόμενο έτος, με τις εταιρείες να μπαίνουν δυναμικά στη μάχη των νέων form-factor.

Όπως περιμέναμε, η Samsung προετοιμάζει 3 νέα foldable smartphones για το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Όμως, ο Ross Young ξεκαθαρίζει για ακόμη μία φορά πως δε θα υπάρξει Z Fold Lite, αλλά Z Flip Lite, το οποίο θα συνοδεύει τα Z Fold 3 και Z Flip 3. Από την άλλη, ο γνωστός αναλυτής μας προετοιμάζει για 4 συνολικά μοντέλα από τις Oppo, Vivo και Xiaomi, χωρίς να μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μεγάλη έκπληξη στη λίστα είναι η ίδια η Google, η οποία φαίνεται πως θα προσφέρει τη δική της πρόταση στα foldable smartphones. Όμως, αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε μπορούμε να ευελπιστούμε ότι το Android 12 θα φέρει μεγάλες αλλαγές και πολύ καλύτερη υποστήριξη των foldables σε σχέση με το τι έχουμε δει στις προηγούμενες εκδόσεις.

Όπως φαίνεται, το 2021 θα είναι η χρονιά που θα φέρει τα foldable smartphones στο προσκήνιο από σχεδόν όλες τις εταιρείες, με τον Ross Young να επισημαίνει πως αυτός αυτός θα είναι και ο λόγος που θα κάνει την Apple να εισέλθει στην εν λόγω κατηγορία. Ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό βέβαια, καθώς το 2020 η Samsung δεν είχε κάποιον πραγματικό ανταγωνιστή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ