Έσπασε η οθόνη του iPhone; Πρέπει να την αλλάξεις στην Apple

0
12
Έσπασε η οθόνη του IPhone; Πρέπει να την αλλάξεις στην Apple

Έσπασε η οθόνη του iPhone; Πρέπει να την αλλάξεις στην Apple

H Apple εξαναγκάζει τους κατόχους iPhone να απευθύνονται σε εκείνη για την αντικατάσταση της οθόνης, αλλιώς ξεχνούν το FaceID. Το γεγονός αυτό ήρθε στη διαδικτυακή δημοσιότητα πρόσφατα και, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση.

Εάν ένας κάτοχος iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη του και να χρειάζεται αντικατάσταση, θα πρέπει να απευθυνθεί σε ένα εξουσιοδοτημένο σημείο επισκευών της Apple. Παρόλο που θα μπορούσε να επισκεφθεί και κάποιον άλλο τεχνικό, μόνο με την αντικατάσταση με γνήσια ανταλλακτικά της Apple Θα πρέπει να αναμένει να λειτουργεί με τη νέα οθόνη το FaceID, όπως ανακάλυψε το Phone Repair Guru.

Σε περίπτωση που γίνει αντικατάσταση από μη εξουσιοδοτημένο σημείο επισκευής της Apple, με την εκ νέου ενεργοποίηση της οθόνης, οι κάτοχοι iPhone έβλεπαν ένα μήνυμα που τους ενημέρωνε ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί γνήσια ανταλλακτικά της Apple, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί αποτελεσματικά το FaceID.

Η κριτική επικεντρώνεται γύρω από το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο η Apple επιβάλλει στους κατόχους iPhone είτε να πληρώνουν συνδρομή για την υπηρεσία Apple Care+, είτε να αγοράζουν τα πιο ακριβά γνήσια ανταλλακτικά της.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ