Ήττα για τη Νίκη, 2-0 από τον ΝΠΣ Βόλος

0
2
Ήττα για τη Νίκη, 2 0 από τον ΝΠΣ Βόλος

Στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Νίκη Βόλου στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, και με την αναμέτρηση να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Το σκορ άνοιξε ο Μπαρτόλο στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπιασε το σουτ αριστερά έξω από την περιοχή της Νίκης Βόλου και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Μπάγιτς έκανε το 1-0 για τον ΝΠΣ.

Στο 57, ο Σωτήρης Νίνης ήταν αυτός που έκανε την κούρσα μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και με σουτ παραβίασε την εστία της Νίκης Βόλου την οποία υπερασπιζόταν σε εκείνο το σημείο ο Αποστολίδης, για να κάνει το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κότνικ, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ροσέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Κλέιμαν, Γκιουλέν, Τερεζίου, Μπαριέντος, Κούζντρα και Μεταξάς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Βλαχομήτρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Τζιώρας, Τσιμπούκας, Μέτσε, Μπόσιο, και Γιάννης Κυρίτσης.

Πηγή