Ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος από τον Αστέρα

0
13
Ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος από τον Αστέρα

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο ΝΠΣ Βόλος, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά –δυστυχώς γι’ αυτούς- έπεσαν πάνω στον καταπληκτικό τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο, του Αστέρα, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο έδειξε τα αντανακλαστικά του και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Ο ΝΠΣ Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, με τον Αστέρα να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις και τον Παπαδόπουλο να κάνει τρεις φανταστικές επεμβάσεις –όπως προαναφέρθηκε- που κράτησαν καθαρή την εστία του. Ήταν στο 20’, όταν ο Φαν Βέερτ έκανε ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων του είπε όχι σε συνδυασμό με το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρεγκατέν επιχείρησε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να κάνει μια τρομερή επέμβαση. Στο 33’ ο Τσοκάνης έκανε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Έλληνας κίπερ των Αρκάδων ήταν πάλι εκεί για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί και στο 41ο λεπτό ο Καρμόνα έσπασε στον Σονί που έκανε δυο κοντρόλ στον αέρα και με φοβερό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Πίτσου (88′ Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65′ Βαλιέντε), Σίτο (81′ Κρέσπι), Ριέρα (65′ Τιλίκα), Σονί (88′ Καπίγια) και Μπαράλες.
ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκουλέν (90′ Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66′ Ροσέρο), Όρος, Φερνάντες και Φαν Βέερτ.

Πηγή