Ανακάλυψε τη νέα σαγηνευτική συλλογή Tom Ford στα καταστήματα Luisa World

0
5

Η σαγήνη, η γοητεία και το glam είναι τα διαχρονικά χαρακτηριστικά του brand TOM FORD, ωστόσο στις φετινές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές που θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα LUISA WORLD, αναδύονται επίσης στην επιφάνεια η ανεπιτήδευτη απλότητα και ο κομψός αυθορμητισμός.

Tom Ford

Η νέα εποχή του οίκου αντικατοπτρίζεται στις ολοκαίνουριες συλλογές του, που φέρνουν αέρα ανανέωσης προκειμένου να συμβαδίσουν με τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής και τα θέλω των fashion lovers. Όπως βλέπουμε από τη νέα εντυπωσιακή καμπάνια στο Ρίο ντε Τζανέιρο για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 που έχει την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Robin Galiegue, όπου παρουσιάζονται τα νέα κομμάτια του οίκου, η προσοχή είναι δεδομένη.

Tom Ford

Tom Ford

Ωστόσο, η γυναίκα και ο άντρας που φορούν Tom Ford, δεν φοβούνται να βρεθούν στο επίκεντρο, παρά πλέον γνωρίζουν πως μπορούν να κάνουν show off μέσω της αυτοέκφρασής τους, τολμώντας να διασκεδάσουν με τα εντυπωσιακά τους ρούχα, χωρίς να θυσιάσουν στιγμή την κομψότητα.

Tom Ford

Αν θες κι εσύ να πάρεις μία γεύση από τις συλλογές Tom Ford που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της fashion κοινότητας, ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες που καθηλώνουν. Εναλλακτικά, μάθε περισσότερα για τα εκλεπτυσμένα κομμάτια του οίκου, κάνοντας κλικ στο LUISA WORLD.

Tom Ford

Tom Ford

Tom Ford

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ