«Ανεξήγητος» θάνατος γυναίκας: Διαπιστώθηκε όταν δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για το εμβόλιο του κορωνοϊού

0
8
«Ανεξήγητος» θάνατος γυναίκας: Διαπιστώθηκε όταν δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα σπίτι που μοιραζόταν με τον σύζυγό της και οι Αρχές στη Βρετανία πιστεύουν ότι ο θάνατός της πιθανόν να έχει συμβεί αρκετά χρόνια πριν. Οι γείτονες λένε πως δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε.

Το πτώμα της Κριστίνα Μάλεϊ εντοπίστηκε μέσα στην κατοικία στο Αμπερντίν. Η ηλικιωμένη δεν είχε εμφανιστεί για το ραντεβού της για τον εμβολιασμό ενάντια στον κορονοϊό και έτσι την αναζήτησαν.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του ήταν στο εξωτερικό όταν ρωτήθηκε πού βρισκόταν. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν έχει ανακριθεί αναφορικά με τον θάνατό της.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον «ανεξήγητο θάνατο» και υπάρχουν αναφορές ότι η σορός της μπορεί να υπήρχε στο σπίτι για «αρκετά χρόνια» προτού βρεθεί.Όσοι ζούσαν κοντά εξήγησαν ότι δεν γνώριζαν καν ότι ο άντρας είχε σύντροφο. Ένας γείτονας που ζει στην περιοχή εδώ και 22 χρόνια είπε: «Δεν ήξερα ότι είχε σύζυγο ή σύντροφο. Σπάνια τον βλέπεις. Είναι όλα πολύ λυπηρά».

Ένας άλλος δήλωσε στη Daily Record: «Ζω χρόνια απέναντί τους και δεν ήξερα καν ότι εκείνη ζούσε εκεί».

Η αστυνομία της Σκωτίας ανέφερε πως ο θάνατος ερευνάται ως «ανεξήγητος», προσθέτοντας ότι θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί πώς πέθανε η γυναίκα. «Αστυνομικοί κλήθηκαν στη διεύθυνση την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, μετά τον εντοπισμό της σορού μια γυναίκα μέσα στο σπίτι», δήλωσε εκπρόσωπός της και συμπλήρωσε: «Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη».

Πηγή