Αποκαλυπτήρια για το iOS 17.2 Beta 4: Όλες οι νέες λειτουργίες και βελτιώσεις

0
6

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 17.2 beta 4 στο δρόμο για την επίσημη κυκλοφορία του iOS 17.2 μέσα στο Δεκέμβριο.

Το 17.2 είναι μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού καθώς εισάγει πολλές σημαντικές νέες λειτουργίες και επαναφέρει κάποιες άλλες.

Το iOS 17.2 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone που έλαβαν iOS 17, που σημαίνει από το iPhone XS και μετά, συμπεριλαμβανομένου του iPhone SE (2020) και μετά.

Όλα τα νέα του iOS 17.2:

Journal

Yο ψηφιακό ημερολόγιο σάς επιτρέπει να γράφετε για τις μέρες σας, καθώς και να αναπολείτε αναμνήσεις φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και άλλα μέσα, επαφές και σημαντικές τοποθεσίες. Η διεπαφή και ολόκληρη η διάταξη είναι εξαιρετικά βασική και απλή, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη την πλοήγηση και σας βοηθά να συγκεντρωθείτε. Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα μπορεί να σας στείλει μια υπενθύμιση και να σας παροτρύνει να γράψετε.

Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις

Επιτέλους, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να προσαρμόσουν τους προεπιλεγμένους ήχους ειδοποιήσεων. Μεταβαίνοντας στο μενού Sounds & Haptics στις Ρυθμίσεις, θα βρουν μια νέα ενότητα Προεπιλεγμένων ειδοποιήσεων, η οποία τους επιτρέπει να τροποποιούν τις προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις, όπως αυτές για κείμενα, αλληλογραφία, συμβάντα ημερολογίου και άλλες.

Αλλαγές στο Apple Music

Από προεπιλογή, το Apple Music στο iOS 17.2 έχει μια νέα προεπιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής με την ονομασία “Αγαπημένα τραγούδια”, η οποία συμπληρώνεται αυτόματα με βάση τα προηγούμενα κομμάτια που σας άρεσαν. Επιπλέον, η Apple Music θα προσθέσει αυτόματα όλα τα τραγούδια που αγαπάτε στη μουσική σας βιβλιοθήκη.

Ακόμα, το Apple Music History θα μπορεί να μην υπολογίζεται στις μουσικές σας προτάσεις και μίξεις, εάν είναι ενεργοποιημένο το Focus Mode. Αν αποκοιμηθείτε με την μουσική να παίζει, δηλαδή, δεν θα επηρεαστούν οι μουσικές σας προτιμήσεις.

Spatial βίντεο

Με το iOS 17.2, τα iPhone 15 Pro Max και iPhone 15 Pro θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής spatial βίντεο, που θα επιτρέψει σε κάθε συσκευή να καταγράφει βίντεο που πρόκειται να προβληθούν στα headset Apple Vision Pro. Ένα spatial βίντεο έχει μέγιστη ανάλυση 1080p@30fps.

Μηνύματα

Οι αντιδράσεις emoji ελεύθερης μορφής αποτελούν επίσης μέρος του Messages στο iOS 17.2. Απλώς πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε μήνυμα και επιλέξτε «Προσθήκη αυτοκόλλητου…», στη συνέχεια επιλέξτε οποιοδήποτε emoji και αντιδράστε. Μπορείτε, δε, να συνδέσετε διαφορετικά emoji μεταξύ τους.

Νέα επιλογή μετάφρασης για το Action Button

Το Action Button του iPhone 15 Pro Max και του iPhone 15 Pro δίνει μια νέα επιλογή Μετάφρασης, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν πατήσετε το κουμπί. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η αυτόματη μετάφραση φωνής σε κείμενο.

Νέα widgets

Προστίθενται νέα προεπιλεγμένα widget! Εκτός από ένα νέο, εντυπωσιακό widget για το Ψηφιακό Ρολόι, η εφαρμογή Καιρός μπορεί πλέον να εμφανίζει γραφικά στοιχεία με λεπτομέρειες για τη βροχόπτωση, τον δείκτη UV, τον άνεμο και άλλα. Μια εκτεταμένη ημερήσια πρόβλεψη καθώς και γραφικά στοιχεία ανατολής και δύσης ηλίου μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε από τις αρχικές οθόνες σας.

Επαλήθευση contact key

“Με το Contact Key Verification iMessage, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να επαληθεύσουν περαιτέρω ότι στέλνουν μηνύματα μόνο με τα άτομα που θέλουν να το κάνουν. To Contact Key Verification χρησιμοποιεί το Key Transparency για να ενεργοποιήσει την αυτόματη επαλήθευση ότι η υπηρεσία διανομής key iMessage επιστρέφει τα keys της συσκευής που έχουν καταγραφεί σε επαληθεύσιμο και χάρτη με δυνατότητα ελέγχου. Όταν ένας χρήστης ενεργοποιεί το Contact Key Verification, θα ειδοποιείται για τυχόν σφάλματα επικύρωσης απευθείας στη μεταγραφή συνομιλίας του Messages και στις ρυθμίσεις Apple ID”

Ενημέρωση λογισμικού στο κουτί
Το μελλοντικό σας iPhone θα μπορεί να λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού iOS ακόμα και όταν είναι σφραγισμένο στο κουτί του και το iOS 17.2 θέτει τα θεμέλια για αυτήν τη δυνατότητα. Αν και είναι αλήθεια ότι τα νέα iPhone συνήθως αποστέλλονται με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS που είναι διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή, κρίσιμες ενημερώσεις θα παραδοθούν στη συσκευή ακόμη και πριν ανοιχθεί η συσκευασία.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ