Αποκτήστε δωρεάν την εφαρμογή ProShot για λίγες ώρες! [iOS, Android]

0
26
Αποκτήστε δωρεάν την εφαρμογή ProShot για λίγες ώρες! [iOS, Android]

Αποκτήστε δωρεάν την εφαρμογή ProShot για λίγες ώρες! [iOS, Android]

Η εφαρμογή ProShot διατίθεται δωρεάν για τις πλατφόρμες iOS και Android για λίγες ώρες, ώστε να βγάζετε επαγγελματικές φωτογραφίες με τις συσκευές σας. Δε γνωρίζουμε πότε λήγει η προσφορά, αλλά με την κανονική τιμή της εφαρμογής να ανέρχεται στα 4,99 ευρώ δεν περιμένουμε να κρατήσει για πολύ.

Αν αγαπάτε τις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο, η εφαρμογή ProShot θα σας δώσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες των αισθητήρων της κάμεράς σας. Μπορείτε να τραβήξετε σε Auto, Manual ή Program mode αλλά και να δημιουργήσετε έως δύο Custom modes, για να έχετε αποθηκευμένες πάντα και παντού τις ρυθμίσεις σας.

Επιπλέον, με την εφαρμογή ProShot μπορείτε να κάνετε λήψη RAW, 16:9, 4:3 ή 1:1 κάδρο, αλλά και να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τη μπροστινή κάμερα της συσκευής σας για να προσαρμόσετε στο full τις selfie σας. Μπορείτε να βρείτε τα links παρακάτω ή να αναζητήσετε την εφαρμογή στο Play Store (Android) ή App Store (iOS) την εφαρμογή. Όπως είπαμε, δε γνωρίζουμε πότε τελειώνει η προσφορά, οπότε βιαστείτε!

Android
iOS

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ