Απολογούνται για διακίνηση ναρκωτικών τρεις Βολιώτες

0
10
Απολογούνται για διακίνηση ναρκωτικών τρεις Βολιώτες

Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ

Σήμερα Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή, οι τρεις Βολιώτες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Βόλου και κατηγορούνται για διακίνηση 114 γρ. χασίς.
Πρόκειται για δύο 24χρονους και έναν 25χρονο, που απασχολούν για πρώτη φορά τις αρχές, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας την Κυριακή, αλλά επειδή δεν είχαν δικηγόρο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν σήμερα.
Οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν 24χρονο στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.
Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο με ποσότητα κάνναβης, βάρους 114,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, την οποία, όπως πρόεκυψε, προόριζε για τον δεύτερο 24χρονο, που τον ανέμενε πεζός σε κοντινό σημείο. Επιπλέον, μέσα σε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του δεύτερου δράστη, εντοπίστηκε ο 25χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,66 γραμμαρίων.
Στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 70 € που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή των δύο 24χρονων.

Πηγή