Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣΘ (Σάββατο 16 Απριλίου)

0
11
Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣΘ (Σάββατο 16 Απριλίου)

Με ένα παιχνίδια στα play off και δύο στα play out συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΈΠΣΘ.

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος 3-5
Σε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται απελευθερωμένα και χωρίς σκοπιμότητες, ο Ρήγας επικράτησε με «αγγλικό» σκορ της Ακρόπολης, 3-5, στο γήπεδο του Σέσκλου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αξιώτη στο 10’, το οποίο κέρδισε ο Αντωνίου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γάρος με σουτ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22’ εκτέλεσε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 24’ ο Καραγιάννης έκανε το 1-2 με πλασέ μπροστά από το τέρμα, μετά από πάσα του Γάρου, ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Αγροκώστας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3, σκορ ημιχρόνου. Η επανάληψη άρχισε όπως και το πρώτο 45λεπτο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντωνίου αυτή τη φορά για το 2-3, αλλά ο Ρήγας έβγαλε άμεση αντίδραση και στο 60’ με σουτ του μεγάλου πρωταγωνιστή του αγώνα, Γάρου, έκανε το 2-4. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αγροκώστας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε με σουτ το 2-5, για να διαμορφώσει το τελικό 3-5 ο Αξιώτης με υπέροχη «λόμπα», με τη μπάλα να περνάει πάνω από τον Σπηλιόπουλο.

Αγ. Παρασκευή-Πρωτεσίλαος 1-2
Με το «διπλό» έφυγε από την Αγία Παρασκευή ο Πρωτεσίλαος, αποδεικνύοντας ότι δεν θα …χαριστεί σε κανέναν μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα εάν είναι εδώ και καιρό αδιάφορος. Στο 10 ο Παπαδόπουλος με πλασέ μετά από κεφαλιά-πάσα του Νικογιάννη άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 18’ με τον Μπαλούλη η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Πολύζος είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 85’ ο Αλαμάνης με πλασέ (μετά από απουσία δυόμιση μηνών) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Θανάση Μπίλλη.

ΑΕ 2002-Μυρμιδόνες 3-0
Ανταγωνιστικοί μέχρι να δεχθούν το πρώτο τέρμα ήταν οι Μυρμιδόνες κόντρα στην ανώτερη ΑΕ 2002. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και πήραν το πολύτιμο -για τη δύσκολη συνέχεια- τρίποντο. Ο Άρης Κόρδα στο 43’ έκανε το 1-0 μετά από σέντρα από τα δεξιά του Ρακή, ενώ στο 73’ ο Στουμποβίκος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2, αφού πρώτα άλλαξε τη μπάλα με τον Παρίση. Στο 90’ ήταν η σειρά του Βαγγέλη Γαλάνη με κεφαλιά να χριστεί σκόρερ για το 3-0, μετά από σέντρα του Μάριου Γαλάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή