Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 19/02)

0
19
Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 19/02)

Δύο εκπλήξεις επεφύλασσε η 16η αγωνιστική ημέρα στη Β’ ΕΠΣΘ και στον Β’ Όμιλο, με τους πρωτοπόρους Άνθιμο Γαζή και Κένταυρο ΝΠ να γνωρίζουν εκτός έδρας ήττες από Αχιλλέα Αχιλλείου και Χλόη. Στο μοναδικό παιχνίδι του Α’ Ομίλου, οι Νέοι της Αγίας Άννας επικράτησαν των Νέων Αθλητών Νίκης.

Νέοι Αγ. Άννας-Ν.Α. Νίκης 3-2

Ο Βούλγαρης στο 9’ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσουν στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με πλασέ του Στάμου μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Πατσή.

Οι Ν.Α. Νίκης πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 59′ με τον Πέτρου, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν γρήγορη απάντηση, μιας και στο 65΄με κεφαλιά του Καφετζί μετά από ασίστ του Κόκκαλη έφεραν το ματς στην ισοπαλία. Τη νίκη έδωσε με κεφαλιά ο Πατσής στο 82’ μετά από ασίστ του Κοσμίδη.

Αχιλλέας-Άνθιμος Γαζής 1-0

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Άνθιμος Γαζής στο Αχίλλειο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Αχιλλέα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με πανέμορφη ατομική ενέργεια ο Μαλλιαρός στο 60’.

Χλόη-Κένταυρος Ν.Π. 4-3

Σε ένα χορταστικό ματς η Χλόη έκανε την έκπληξη και επικράτησε στην έδρα της με 4-3, με πρωταγωνιστή τον Μιχολίτση, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Το πρώτο στο 8’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και με το οποίο άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Θεόφιλο Γώγο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τριχόπουλου μέσα στην περιοχή για το 1-1. Στο 43’ ο Μιχολίτσης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζοτκάι στο 55’. Οι παίκτες του Κώστα Τσουρίκα πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Κωνσταντέλο να εκτελεί το φάουλ και τον Κίτσιο να παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή για το 3-2 στο 82’ και στο 89’ να εξασφαλίζουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπομπότη. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Σεφέρι στο 91’.

Πηγή