Αρχίζει το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών…

0
8

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών ξεκινά την Πέμπτη (20/07) το πρωί, με τα γήπεδα σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία να ανοίγουν τις πόρτες τους!

736 από τις καλύτερες γυναίκες παίκτριες του κόσμου θα συγκεντρωθούν στο νότιο ημισφαίριο για την ένατη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA. Κάθε μία, με το όνειρο να σηκώσει το εμβληματικό τρόπαιο στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ την Κυριακή, 20 Αυγούστου.

Οι δυο χώρες που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ Γυναικών 2023 είναι η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία και οι ώρες μετάδοσης των αγώνων στην Ελλάδα θα είναι τουλάχιστον πρωινές.

Το FIFA Women’s World Cup 2023™ είναι το πρώτο Μουντιάλ Γυναικών που θα μεταδοθεί ολόκληρο από την ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά 17 από τους 64 αγώνες, μεταξύ των οποίων την πρεμιέρα, τους ημιτελικούς και τον τελικό και το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει ζωντανά και τους 64 αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και on demand σε όλες τις συσκευές.

Η μεγάλη πρεμιέρα του FIFA Women’s World Cup 2023 γίνεται την Πέμπτη 20 Ιουλίου με την εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης, αλλά και τους 2 εναρκτήριους αγώνες: Νέα Ζηλανδία- Νορβηγία (10:00) και Αυστραλία- Ιρλανδία (13:00).

Το FIFA Women’s World Cup 2023 είναι το πρώτο Μουντιάλ γυναικών με συμμετοχή 32 ομάδων

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1991! Ας δούμε την ιστορία από τότε μέχρι και το πιο πρόσφατο, του 2019.

Περισσότερες κατακτήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που έχουν σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ συνολικά τέσσερις φορές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή