Αυτά είναι τα διαχρονικά items που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου

0
2

Λογικό είναι οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα να παρακολουθούν τις τάσεις της κάθε σεζόν και να τις εμπιστεύονται για τις προτάσεις που ο κόσμος της μόδας προτείνει να ακολουθήσουμε, προσαρμόζοντας τες φυσικά στο στιλ τους. Ανεξαρτήτως όμως τάσεων και προτάσεων που δεχόμαστε σε κάθε νέα σεζόν για τα items που θα ανανεώσουν και θα κάνουν επίκαιρα τα looks μας , υπάρχουν κάποια κομμάτια τα οποία μπορούμε να δούμε σαν επένδυση.

Τα staples που μπορούμε να θεωρήσουμε επένδυση είναι εκείνα τα οποία, όποια και αν είναι τα trends της κάθε σεζόν, είναι minimal και διαχρονικά. Τα κομμάτια αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα όχι μόνο να τα φοράμε για αρκετά χρόνια, εάν τα διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση, όσο και το να τα συνδυάζουμε μεταξύ τους για να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα όπως και να τα σετάρουμε με άλλα items που περιλαμβάνονται στις τάσεις της σεζόν.

Πέρα από το ίδιο το item στο οποίο είναι σημαντικό να δώσουμε βάση, κύριο ρόλο παίζουν και οι αποχρώσεις τις οποίες θα διαλέξουμε. Ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για να πετύχουμε την minimal timeless wardrobe που επιθυμούμε εντάσσοντας σε αυτή κομμάτια όπως πουκάμισα και πουκαμίσες, ζιπ κιλότ, denim φούστες, λινά blazer και παντελόνες, λευκά φορέματα σε κλασικές αέρινες γραμμές όπως και denim κομμάτια.

Δες ποια είναι τα διαχρονικά κομμάτια στο missbloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ