Αυτά είναι τα πιο κομψά slingback που θα δεις σήμερα και κοστίζουν μόνο 50 ευρώ

0
3

Αναζητώντας για τα ιδανικά παπούτσια της μεταβατικής περιόδου προς τους ζεστότερους μήνες, ήδη έχουμε κάνει μία λίστα με επιλογές που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας, ενώ παράλληλα θα μας προσφέρουν άνεση. Αναμφίβολα, ψηλά σε αυτή τη λίστα βρίσκονται τα slingback που έκαναν δυναμικό comeback από τα ’90s, δεδομένου ότι αρκετοί σχεδιαστές τα επανέφεραν, αξιοποιώντας τα στις συλλογές τους.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να αναλύσουμε τους λόγους που αυτή τη στιγμή είναι hot, καθώς είναι εμφανές. Είναι τα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από casual βόλτα μέχρι corporate εμφάνιση στο γραφείο, χωρίς να θυσιάσεις στιγμή το στιλ σου. Από την άλλη, ταιριάζουν με κάθε look που έχεις κατά νου, είτε μιλάμε για φόρεμα, φούστα, τζιν παντελόνι, wide-leg κ.α.

Κάνοντας, λοιπόν, μία έρευνα σχετικά με τα slingback που θα μπορούσες να προσθέσεις στην προσωπική συλλογή, σε περίπτωση σκεφτόσουν να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, πέσαμε πάνω σε ένα ζευγάρι που θα μπει σίγουρα στο καλάθι με τις αγορές σου. Ο λόγος για τα slingback La Bottine από Tsakiris Mallas που συνδυάζουν τρεις hot τάσεις στα παπούτσια.

Αρχικά, είναι slingback, το πιο περιζήτητο σχέδιο αυτή τη στιγμή. Από την άλλη, το σχέδιο του μοιάζει με μπαλαρίνα, το it-παπούτσι του 2023 που συνεχίζει να απασχολεί τη fashion κοινότητα. Τέλος, το block τακούνι του όχι μόνο βρίσκεται στις προτιμήσεις των fashion insiders, αλλά θα σου προσφέρει άνεση μέσα στην ημέρα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να το φοράς αρκετές ώρες.

Και πέρα από τους 3 λόγους που αναφέραμε παραπάνω που τοποθετούν τα συγκεκριμένα slingback στα “εντός θέματος” και in season παπούτσια, το γεγονός πως κοστίζουν μόνο 49,95 ευρώ θα σε πείσουν να τα αποκτήσεις. Να σημειωθεί πως επίσης το ότι είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο, δεν σε περιορίζει να τα φοράς και τον χειμώνα. Επομένως, είναι μία win-win κατάσταση που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Ρίξε μία ματιά παρακάτω για τα slingback που πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Slingback παπούτσια La Bottine, Tsakiris Mallas

slingback

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ