Αυτά είναι τα στιλιστικά “dont’s” που πρέπει να αποφύγουμε αυτό τον χειμώνα

0
2

Και ενώ οι νέες χειμερινές συλλογές μάς έδωσαν μία ιδέα ήδη από τους προηγούμενους μήνες για τα trends που θα “εισβάλλουν” στο στιλ μας αυτό τον χειμώνα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν “κρυμμένες” παγίδες, οι οποίες συνήθως μας οδηγούν σε στιλιστικά λάθη. Όσο κι αν αυτή τη σεζόν έχουμε βάλει στόχο να δημιουργήσουμε τις πιο εντυπωσιακές και stylish εμφανίσεις, δεδομένου ότι εδώ και αρκετό καιρό συγκεντρώνουμε looks στο moodboard μας, δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα υποπέσουμε σε κάποιο ατόπημα. Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέξουμε αυτή τη σεζόν;

1.Όλα μαύρα

Μπορεί ο χειμωνιάτικος καιρός να μας προδιαθέτει να ντυθούμε στα πιο μουντά χρώματα της παλέτας, ωστόσο δεν είναι κακό να πειραματιστούμε με τολμηρές αποχρώσεις που θα ζωντανέψουν τα looks μας. Άλλωστε, οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 μάς έδωσαν μια ώθηση να δοκιμάσουμε το φλογερό κόκκινο, το βουτυρένιο κίτρινο, το απρόβλεπτο πορτοκαλί.

2. Χειμερινά outfits

Όταν η θερμοκρασία πέσει αρκετά ώστε να αναζητήσουμε τα πιο χοντρά ρούχα μας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε για τη σεζόν τα πιο ελαφριά, καθώς μην ξεχνάμε πως ζούμε σε μία χώρα που ο βαρύς χειμώνας αργεί να δηλώσει παρουσία. Οπότε, είναι συνετό να αφήσουμε ορισμένα items στη ντουλάπα μας, τα οποία μπορούμε να κάνουμε χειμερινά με μικρές προσθήκες.

3. Υπερβολές

Στην ίδια λογική, με το που πέσει ελαφρώς η θερμοκρασία, καλό θα είναι να μην υπερβάλλουμε, φορώντας το πιο ζεστό πουλόβερ που έχουμε στη ντουλάπα μας, καθώς είναι σίγουρο πως θα ζεσταθούμε. Ας προτιμήσουμε την τεχνική του layering, όπου αν και είσαι χοντρά ντυμένη, σε περίπτωση που ζεσταθείς, θα αρχίζεις να αφαιρείς layers. Πάρε έμπνευση από τις Σκανδιναβές, που μοιάζουν να έχουν τα πρωτεία σε αυτό.

4. Νέα trends

Όσο κι αν θέλεις να είσαι πάντα ενημερωμένη σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείς τις επικρατέστερες τάσεις με κλειστά τα μάτια. Αν κάτι δεν ταιριάζει στην αισθητική σου ή δεν είναι φορέσιμο, μην το επιχειρήσεις. Μην προσπαθήσεις να το παίξεις κουλ, αν τελικά το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο.

5. Αξεσουάρ

Σου συμβαίνει και εσένα να ξεχνάς πολλές φορές τα αξεσουάρ; Ωστόσο, οφείλεις να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως αυτό αμέσως αμέσως ισούται με ένα ημιτελές outfit. Επομένως, ειδικότερα τις ημέρες του χειμώνα όπου η θερμοκρασία είναι χαμηλή, δεν πρέπει να ξεχνάς το κασκόλ σου, ένα σκουφί ή τα γάντια σου, που θα δώσουν άλλο αέρα στο τελικό αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ