Αυτά είναι τα casual πέδιλα που βλέπουμε παντού και κοστίζουν μόνο 30 ευρώ

0
3

Σε κάθε σκρολάρισμα που πραγματοποιείς στο feed σου στα social media και με το δεδομένο ότι ακολουθείς όλες τις fashion insiders που κρατούν τα “μυστικά” του fine dressing, είναι σίγουρο ότι βλέπεις παντού τα casual πέδιλα που θυμίζουν σαγιονάρες – ή με όρους μόδας τα thong sandals. Αποτελεί ένα από τα trends των 90’s που κατάφερε να σκαρφαλώσει πίσω, με τις χρονιές 2022 και 2023 να τα έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Όσο κι αν μιλάμε για casual πέδιλα καθώς έχουν το flip flop effect βάσει σχεδίου, το χαμηλό τακούνι τους σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να τα φορέσεις και βράδυ – φυσικά όχι σε κάποια πολύ επίσημη περίσταση. Παράλληλα, το ίδιο χαρακτηριστικό σού δίνει την ευκαιρία να μην περιοριστείς στην ώρα, πράγμα που σημαίνει πως θα τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάνοντας μία μικρή έρευνα γύρω από τα πέδιλα thong που είναι πιθανό να βρίσκονται στο μυαλό σου και να θέλεις να τα προσθέσεις στη συλλογή σου ως μια γνήσια fashion lover, έχουμε να σε ενημερώσουμε πως τα βρήκαμε και μάλιστα σε μία πολύ προσιτή τιμή. Ειδικότερα, μπορείς να κάνεις δικά σου τα εν λόγω πέδιλα, πραγματοποιώντας μία online “επίσκεψη” στο brand MANGO, όπου θα τα βρεις στην τιμή των 30 ευρώ και μάλιστα σε δύο αποχρώσεις. Διάλεξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο και ταιριάζει με τα υπόλοιπα items που έχεις στη ντουλάπα σου.

Πέδιλα με τακούνι kitten, MANGO

pedila_mango

pedila_mango

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / Spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ