Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι παντού τώρα (λίγο πριν μπει η άνοιξη)

0
408
Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι παντού τώρα (λίγο πριν μπει η άνοιξη)
Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι παντού τώρα (λίγο πριν μπει η άνοιξη)

Cover photo: Jeremy Moeller/Getty Images

Μπορεί να είναι μόλις Φεβρουάριος, αλλά το 2022 μας έχει ήδη χαρίσει το πρώτο trending αξεσουάρ και μάλιστα με την υπογραφή της Céline. Το εν λόγω στυλ γυαλιών ηλίου είναι κλασικό με πολλούς τρόπους, έχει οβάλ σχήμα και ανθεκτικό οξικό φινίρισμα. Δεν θα το προσέξεις απαραίτητα μέσα σε ένα πλήθος με τον ίδιο τρόπο που θα έκανες με μια logo bag, αλλά αυτό είναι που μας αρέσει. Και αν και αυτά τα γυαλιά ηλίου έχουν αποκτήσει το status των «It» sunglasses αυτή τη σεζόν, σας εγγυόμαστε ότι θα τα φοράτε για πολλά χρόνια ακόμα.

Διαθέσιμα σε μαύρο, άσπρο, ροζ και ταρταρούγα, έχουν τραβήξει την προσοχή των fashionistas, που τα φορούν με τα πάντα, από casual πουλόβερ και tailored παλτό μέχρι εντυπωσιακά statement prints. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη ευελιξίας, τότε δεν ξέρουμε τι είναι. Επιπλέον, ενώ δεν μπορούν να περιγραφούν ακριβώς ως προσιτά οικονομικά, αν πάντα ήθελες να αποκτήσεις ένα κομμάτι αυτού του οίκου, τότε τα γυαλιά ηλίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνεις. Είναι μια επένδυση που δεν πρόκειται να μετανιώσεις!

Βρες λοιπόν, παρακάτω τα γυαλιά ηλίου της Céline ή παρόμοιες πιο προσιτές επιλογές, ώστε να υιοθετήσεις κι εσύ το trend. 

γυαλιά

Μαύρα οβάλ γυαλιά ηλίου, Céline

γυαλιά

Ροζ οβάλ γυαλιά ηλίου, Céline

γυαλιά

Ταρταρούρα οβάλ γυαλιά ηλίου, Céline

γυαλιά

Ταρταρούγα οβάλ γυαλιά ηλίου, Le Specs

γυαλιά

Μαύρα οβάλ γυαλιά ηλίου, Gucci

γυαλιά

Γυαλιά ηλίου με διάφανο σκελετό ταρταρούγα, Mango

γυαλιά

Οβάλ γυαλιά ηλίου με σκούρους φακούς, Weekday

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ