Αυτές είναι οι φούστες που θα φοράμε την άνοιξη του 2024

0
2

Προετοιμάζοντας τα looks της νέας σεζόν, αναμφίβολα οδηγηθήκαμε στο απεριόριστο υλικό που μας χάρισαν πριν από λίγο καιρό οι μεγάλοι οίκοι μόδας μέσω των συλλογών τους, προτείνοντάς μας trends που πιθανολογούμε πως θα βλέπουμε παντού πολύ σύντομα. Κάνοντας μία έρευνα στις συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, παρατηρήσαμε πως ένα item έλαβε ιδιαίτερη προσοχή από τους σχεδιαστές. Ο λόγος για τις φούστες που βρέθηκαν σε αρκετά εντυπωσιακά σύνολα των οίκων που αξιοποίησαν το κομμάτι που πάντα επιλέγουμε για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Δεν είναι παράλογο που οι φούστες βρίσκονται πάντα στις επιλογές μας για την ερχόμενη σεζόν, αφού πέρα από το κομμάτι της αισθητικής, επιτελούν και πρακτικό σκοπό, αφού δεν μας ζεσταίνουν. Μην ξεχνάμε πως η φρενίτιδα για τις φούστες και δη τις μίνι ξεκίνησε με τα looks της Miu Miu για την Άνοιξη του 2022, εισάγοντας ξανά στα trends τις ξεχασμένες πιέτες. Ωστόσο, πέρα από τις μίνι φούστες, για φέτος τα σχέδια των οίκων περιλαμβάνουν όλα τα μήκη, προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Λαμβάνοντας έμπνευση από τις διάφορες τάσεις που έγιναν viral την περασμένη χρονιά, οι σχεδιαστές “άκουσαν” το κοινό τους και ενσωμάτωσαν στις συλλογές τους κομμάτια που ταιριάζουν στο power dressing, τη girly αισθητική και φυσικά την πολυαγαπημένη – και πολυπαιγμένη- ήσυχη πολυτέλεια. Θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο moodboard, συγκεντρώσαμε τα looks από την πασαρέλα που μαρτυρούν ποιες είναι οι φούστες που θα φοράμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024.

Αυτές είναι οι φούστες που θα φοράμε την ερχόμενη άνοιξη

1.Πιέτες

Η Miu Miu έκανε την αρχή, δημιουργώντας μία τάση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

φούστες

ALBERTA FERRETI SS24

φούστες

LOUIS VUITTON SS24

2. Pencil

Με τους σχεδιαστές να επενδύουν στο power dressing, ήταν αναμενόμενο οι pencil φούστες που συνδυάζονται με tailored σακάκια – και όχι μόνο- να επιστρέψουν στη ντουλάπα μας.

φούστες

HERMES SS24

φούστες

MAX MARA SS24

3. Διάφανες

Το naked στοιχείο προχώρησε παρακάτω και “προσγειώθηκε” στις φούστες που θα φοράμε αυτή την άνοιξη.

φούστες

PRADA SS24

φούστες

GIVENCHY SS24

4. Denim

Αναμφίβολα, διανύουμε τις χρονιές του denim, από τη στιγμή που οι περισσότεροι οίκοι έδωσαν μία ιδιαίτερη θέση σε αυτό στις συλλογές τους. Με το denim on denim να είναι hot την ερχόμενη σεζόν, οι φούστες θα ολοκληρώσουν καταπληκτικά οποιοδήποτε αντίστοιχο outfit.

φούστες

RALPH LAUREN SS24

φούστες

DIESEL SS24

5. Κρόσσια

Οι περισσότεροι σχεδιαστές πειραματίστηκαν με διάφορες τεχνικές και θέλησαν να δώσουν σημασία στη λεπτομέρεια, επιλέγοντας να επαναφέρουν τα fun κρόσσια σε διάφορα items, από τα παλτό και τα φορέματα μέχρι τα παντελόνια και τις φούστες.

φούστες

DEL CORE SS24

φούστες

ALBERTA FERRETI SS24

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ