Αυτές είναι οι φούστες που φοράνε τώρα οι πιο stylish fashionistas

0
4

Όσο κι αν οι Εβδομάδες Μόδας έχουν τεράστιο ενδιαφέρον δεδομένου ότι οι σχεδιαστές αποκαλύπτουν τις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να παίρνουμε μία γεύση από το τι θα φορεθεί στο εγγύς μέλλον, έχουμε παράλληλα την ευκαιρία να γεμίσουμε με σημειώσεις αναφορικά με το στιλ των fashionistas που προσελκύονται στην εκάστοστε μητρόπολη της μόδας. Αυτές τις ημέρες το “ραντάρ” ενεργοποιήθηκε, καταφέρνοντας να καταγράψουμε στη μνήμη μας όλα τα looks που μας έκαναν εντύπωση. Οι φούστες, αναμφίβολα, βρίσκονται στα items που βρέθηκαν στην γκαρνταρόμπα των stylish γυναικών που περπάτησαν στους δρόμους των fashion capitals, εμπνέοντάς μας να τις προσθέσουμε στο στιλ μας.

Ποιες φούστες, όμως, φοράνε αυτή τη στιγμή οι stylish fashionistas; Έγινε φανερό από τις εμφανίσεις που παρακολουθήσαμε και τις αναρτήσεις των ίδιων των fashion influencers πως οι μακριές, ίσιες φούστες είναι must αυτή την περίοδο και συνδυάζονται με πουκάμισα, μακρυμάνικα πουλόβερ ή tank tops και σακάκια. Σε ό,τι αφορά τις midi, οι δερμάτινες φάνηκε να κερδίζουν, δεδομένου ότι αρκετές insiders τις επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους, ενώ και οι denim εξακολουθούν να έχουν μία θέση στη μεταβατική γκαρνταρόμπα, όσο και στην ανοιξιάτικη. Παράλληλα, οι pencil φούστες έκαναν δυναμικό comeback από τη στιγμή που οι συλλογές των περισσότερων σχεδιαστών εμπνεύστηκαν από το power dressing και τις “στολές” εργασίες.

Από το moodboard μας, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μίνι φούστες και μάλιστα οι πλισέ, οι οποίες – όπως όλα δείχνουν – θα βρουν τη θέση τους και τη φθινοπωρινή σεζόν.

Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να συνδυάσεις τις φούστες που αυτή τη στιγμή φοράνε οι stylish fashionistas, συγκεντρώσαμε τα looks που μπορούν να προστεθούν στο δικό σου moodboard για ασυναγώνιστες εμφανίσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics/ spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ