Αυτό είναι το οικονομικό πουκάμισο που θα φοράς συνέχεια από τώρα μέχρι το καλοκαίρι

0
4

Αρκετές φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν είσαι ντυμένη πολύ καλά για κάπου ή το αντίθετο. Δεν γνωρίζεις την ατμόσφαιρα του μέρους που θα επισκεφθείς και δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να είσαι στιλιστικά εκτός θέματος. Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποια είναι η σωστότερη επιλογή, τότε ένα είναι το item που θα σε βγάζει κάθε φορά ασπροπρόσωπη. Το πουκάμισο είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου, το οποίο θα συνοδεύσει τις περισσότερες εμφανίσεις σου.

Ειδικότερα, αν το καλοσκεφτούμε, το πουκάμισο δεν έχει εποχή, ώρα, ούτε απευθύνεται σε κάποια συγκεκριμένη περίσταση. Ανάλογα με τα items που θα το συνδυάσεις, το πουκάμισο θα προσαρμοστεί και θα λάβει τον αέρα που θα του προσδώσεις. Πρόκειται να παρευρεθείς σε ένα αυστηρό δείπνο με τη δουλειά; Τότε το πουκάμισο συνδυάζεται καταπληκτικά με ένα tailored παντελόνι ή μία pencil φούστα και ένα ασορτί σακάκι. Με την ίδια ευκολία το φοράς και ένα πρωινό με το αξιόπιστο τζιν σου και τα sneakers σου. Από την άλλη, θα γίνει το πιο στιλάτο cover up στην για την παραλία ή το σέξι φόρεμα για το ποτό.

Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να προσθέσεις το ιδανικό πουκάμισο για αυτή τη σεζόν, κάναμε μία μίνι έρευνα στα αγαπημένα μας online καταστήματα, καταλήγοντας σε εκείνο που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή. Ο λόγος για το ριγέ πουκάμισο από Massimo Dutti που είναι από 100% λινό, πράγμα που σημαίνει ότι θα το φοράς από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το εν λόγω πουκάμισο θα μπει απευθείας στο καλάθι με τις αγορές σου σε λίγα δευτερόλεπτα, μόλις μάθεις πως η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις το item – passepartout, το οποίο θα συνοδεύσει τις περισσότερες εμφανίσεις σου, τότε μπορείς να ρίξεις μία ματιά παρακάτω.

Ριγέ πουκάμισο από 100% λινό, Massimo Dutti

πουκάμισο

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ