Αυτό είναι το παντελόνι που δεν θα θες να βγάλεις απο πάνω σου την περίοδο του καλοκαιριού

0
3

Όσο κι αν την περίοδο του καλοκαιριού σού φαίνεται αδύνατο να φανταστείς τον εαυτό σου να φορά παντελόνι, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, η αλήθεια είναι πως υπάρχει τρόπος να συμβεί. Αν μέσα στην εβδομάδα έχεις εξαντλήσει τις επιλογές σου σε φορέματα και τζιν σορτς και αναρωτιέσαι κατά πού θα μπορούσες να κινηθείς, το παντελόνι είναι μονόδρομος. Ωστόσο, μην αγχωθείς πως δεν θα νιώθεις άνετα, καθώς η απάντηση βρίσκεται στο λινό παντελόνι.

Το λινό παντελόνι αποτελεί staples της κατηγορίας καλοκαιρινά outfit, καθώς είναι η επιτομή του στιλ και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Όσο κι αν είναι παντελόνι, δεν σε ζεσταίνει, αφού αφήνει το δέρμα σου να αναπνέει και δεν σου προκαλεί την αίσθηση του εφαρμοστού ρούχου που καμία μας δεν αντέχει το καλοκαίρι.

Πέρα, όμως, από την άνεση που σου χαρίζει, το λινό ύφασμα είναι τόσο stylish και μπορεί να φορεθεί σε αρκετές περιστάσεις, είτε για μια απλή βόλτα, για δουλειές στην πόλη, για χαλαρό ποτό αλλά και για μία ημέρα στη θάλασσα. Ανάλογα με το σωστό styling μπορεί να σταθεί και σε μία πιο επίσημη περίσταση, χωρίς να σε κάνει να νιώθεις underdressed. Το στοιχείο, όμως, που το λινό παντελόνι σού προσδίδει είναι η αίσθηση της χαλαρότητας, της ανεμελιάς, που σε κάνει να νιώθεις ήρεμη και σίγουρη για την επιλογή σου. Είναι η “φόρμα” που θα φορούσες σπίτι και το καλό παντελόνι που θα φορούσες έξω στον πιο καλοκαιρινό συνδυασμό.

Ακόμα κι αν οι διακοπές σου είναι μακριά, μπορείς να φορέσεις το λινό σου παντελόνι και να κάνεις ένα early preview του φετινού καλοκαιριού που αναμένεται να είναι απόλυτα stylish. Άλλωστε, δεν το εγκρίνουμε μόνο εμείς το λινό παντελόνι, αλλά και αρκετές διάσημες fashion influencers που το έχουν επιλέξει επίσης για το φετινό τους καλοκαίρι.

Πάρε έμπνευση από τα λουκ των fashion influencers:

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ