Αυτό το καμηλό παλτό από Mango Outlet είναι το πανωφόρι που θα φοράς καθημερινά

0
12

Όσο κι αν φέτος το μαύρο μακρύ παλτό βρέθηκε στις περισσότερες συλλογές μεγάλων οίκων ως το διαχρονικό πανωφόρι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της, αυτό δεν σημαίνει πως είναι η μοναδική επιλογή που θα φοράμε αυτή τη χειμερινή σεζόν. Αναμφίβολα, το καμηλό παλτό, όσο κι αν δεν παρουσιάστηκε στα φετινά trends, αποτελεί ένα item που θα βρίσκεται πάντα εντός θέματος.

Αν και ενδείκνυται καλύτερα για πρωινή περίσταση, το καμηλό παλτό είναι το κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια, αφού φορώντας το εν λόγω item, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση. ‘Ενα απλό πουλόβερ συνδυασμένο με ένα straight τζιν παντελόνι αρκεί, ολοκληρώνοντας το look με το καμηλό παλτό που θα συγκεντρώσει κολακευτικά σχόλια.

Με λίγα λόγια είναι item που δεν πρέπει να απουσιάζει από την staples γκαρνταρόμπα σου, με το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις, χωρίς να νιώσεις στιγμή πως κάνεις κάτι λάθος. Το λάθος είναι να μην το έχεις βάλει ήδη στη λίστα σου, με το που συνειδητοποιήσεις τη “μεγάλη απουσία”.

Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να διορθώσεις την “απερισκεψία” σου, βρήκαμε το καμηλό παλτό που θα κρατήσεις για χρόνια στη ντουλάπα σου, αφού δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Ειδικότερα, κάνοντας μία βόλτα στο online outlet κατάστημα της Mango, πέσαμε πάνω σε ένα elegant πανωφόρι σε camel απόχρωση που θα βάλεις στο καλάθι των αγορών σου χωρίς πολλή σκέψη. Όπως θα δεις, η απαλή αυτή απόχρωση θα ταιριάξει με κάθε item που έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, ενώ η ζώνη που περιλαμβάνει θα προσθέσει ακόμα περισσότερα stylish points στο τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, το γεγονός ότι κοστίζει μόνο 95,99 ευρώ θα σου δώσει ένα παραπάνω κίνητρο να το προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή.

Παλτό handmade ζώνη, Mango

παλτό

Κεντρική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ