Βολάν, όγκοι, μια κάποια υπερβολή: Αυτά είναι τα χειρότερα νυφικά που έχουμε δει ποτέ στην μεγάλη ή την μικρή οθόνη

0
9
Βολάν, όγκοι, μια κάποια υπερβολή: Αυτά είναι τα χειρότερα νυφικά που έχουμε δει ποτέ στην μεγάλη ή την μικρή οθόνη
Βολάν, όγκοι, μια κάποια υπερβολή: Αυτά είναι τα χειρότερα νυφικά που έχουμε δει ποτέ στην μεγάλη ή την μικρή οθόνη

Photos: imdb, @everyoscarever

Σίγουρα έχουμε δει νυφικά στην μικρή ή τη μεγάλη οθόνη που μας έκαναν να τα ονειρευτούμε ακόμα και αν ο γάμος δεν άνηκε ποτέ στα όνειρα μας. Ωστόσο, έχουμε δει και μερικά αρκετά αμφιλεγόμενα νυφικά που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν οι ενδυματολόγοι επέλεξαν σκόπιμα ένα άσχημο φόρεμα ή είμαστε μάρτυρες μία ατυχούς στιλιστικής στιγμής. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα δεύτερα, με τα χειρότερα νυφικά που έχουμε δει ποτέ σε ταινίες ή σειρές.

Bridesmaids

Εντάξει, προς υπεράσπιση της Lillian το φόρεμά της έπρεπε το φόρεμα της να μοιάζει εντελώς παράλογο από την αρχή και το πέτυχε. Υποθέτουμε ότι ο ενδυματολόγος προσπάθησε πραγματικά να δημιουργήσει ένα από τα χειρότερα νυφικά εκεί έξω. Είμαστε σίγουροι πως τα βολάν παραλίγο να πνίξουν την πρωταγωνίστρια.

νυφικά

Betsy’s Wedding

Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στη νυφική εμφάνιση της Betsy που δεν ξέρουμε καν από πού να ξεκινήσουμε. Η απίθανη φοιτήτρια μόδας παγιδεύτηκε σε ένα από τα πιο φορτωμένα νυφικά στην ιστορία του κινηματογράφου. Υπάρχουν cowboy boots, μια high-low φούστα, ένα τεράστιο καπέλο και ένας συνδυασμός χρωμάτων που σίγουρα θα ήταν απαράδεκτος σύμφωνα με την αστυνομία της μόδας.

νυφικά

Golden Girls

Αν έχεις δει το διαχρονικό πια Golden Girls, τότε ίσως θυμάσαι το νυφικό της Dorothy. Το φόρεμα έκανε την εμφάνισή του σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του διάσημου sitcom όταν η Dorothy πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον Lucas Hollingsworth. Το χειρότερο πράγμα επάνω του ήταν η  περίεργη λαιμόκοψη που κατέστρεψε το υπέροχο δαντελωτό και κομψό τοπ που φορούσε από μέσα.

νυφικά

​The Hottie And The Nottie

Μάλλον δεν υπάρχει καλύτερη λέξη για να περιγράψει το νυφικό της Cristabel Abbott στο The Hottie and the Nottie, από τη λέξη «απαράδεκτο». Η Paris Hilton φόρεσε μία πολυεπίπεδη φούστα σε συνδυασμό με φουσκωτά μανίκια, λουλούδια, κεντήματα, τιάρα…χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

νυφικά

​My Best Friend’s Wedding

Το My Best Friend’s Wedding είναι μια από εκείνες τις ταινίες που μας αφήνουν σε μια άβολη κατάσταση, χωρίς να ξέρουμε πραγματικά με ποιου το μέρος είμαστε. Και στην πραγματικότητα, η Cameron Diaz δεν έχει και την καλύτερη φήμη όσον αφορά τα κινηματογραφικά νυφικά της. Έτσι, όταν η Kimberly Wallace εμφανίστηκε με το φουσκωτό νυφικό της, το περιμέναμε, αλλά ήταν απογοητευτικό.

νυφικά

​The Proposal

Στο The Proposal ελπίζουμε ότι ο χαρακτήρας της Sandra Bullock, η Margaret Tate, θα έχει το ευτυχισμένο τέλος της. Και όταν επιλέγει να φορέσει ένα μεταξένιο νυφικό ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη, οι diamond-shaped λεπτομέρειες, ο ψηλός λαιμός και τα dolman sleeves απλά δεν ταίριαζαν τόσο καλά μεταξύ τους. Μπορεί να φαινόταν υπέροχη με αυτό το φόρεμα πριν από 150 χρόνια όμως.

νυφικά

My Big Fat Greek Wedding

Λοιπόν, όταν η ίδια η νύφη ισχυρίζεται ότι μοιάζει με snow beast μέσα στο νυφικό της, τότε ξέρεις ότι σίγουρα έχει μία θέση στη λίστα. Δυστυχώς, πρέπει να συμφωνήσουμε με τον χαρακτήρα της Toula Portokalos. Ωστόσο, για να δώσουμε στην ταινία τα εύσημα που της αξίζει, το νυφικό έπρεπε να μοιάζει ανόητο.

νυφικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ