Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου της Meghan Markle και κοστίζουν κάτω από 60 ευρώ

0
4

Ύστερα από την εμφάνισή της στη Τζαμάικα για την προβολή της ταινίας για τη ζωή του Bob Marley, η Meghan Markle φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στον Καναδά με ένα après-ski outfit, με αφορμή τη διοργάνωση του Invictus Games που θα λάβει χώρα του χρόνου στο Βανκούβερ. Ειδικότερα, οι δυο τους εθεάθησαν να συνομιλούν με τους συμμετέχοντες του θεσμού και να διασκεδάζουν στο βουνό, με τα φωτογραφικά κλικ να απαθανατίζουν κάθε τους κίνηση. Φυσικά, οι fashion lovers επικεντρώθηκαν στο styling της Meghan Markle, που αναμφίβολα σου δίνει έμπνευση για δικά σου αντίστοιχα looks.

Meghan Markle

SplashNews.com

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η ίδια επέλεξε ένα καπιτονέ puffer μπουφάν, το οποίο συνδύασε με ένα κασμιρένιο πουλόβερ σε ιβουάρ απόχρωση και ένα λευκό παντελόνι, ολοκληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι μπότες για το χιόνι. Ωστόσο, εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν τα γυαλιά ηλίου που επέλεξε, τα οποία ανήκαν σε ένα προσιτό brand. Πιο αναλυτικά, η δούκισσα του Sussex έχει δείξει την αγάπη της για τους μεγάλους οίκους μόδας, πραγματοποιώντας high-end εμφανίσεις. Όμως, αυτή τη φορά φάνηκε να νιώθει πιο άνετα, φορώντας ένα πιο οικονομικό brand.

Meghan Markle

SplashNews.com

Ο λόγος για τα γυαλιά ηλίου Grove από το brand Blenders σε μαύρη απόχρωση, που μοιάζουν να ταιριάζουν με κάθε σχήμα προσώπου, αφού δεν μπορείς να τα εντάξεις ούτε στα στρογγυλά, ούτε στα τετράγωνα. Ειδικότερα, το εν λόγω ζευγάρι κοστίζει 56,69 ευρώ, πράγμα που είναι σίγουρο ότι θα σε πείσει να τα αποκτήσεις. Δυστυχώς, όμως η μαύρη απόχρωση που επέλεξε η Meghan Markle έγινε sold-out, ωστόσο υπάρχουν παρόμοιες ή διαφορετικές, τις οποίες μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου. Μάθε περισσότερα παρακάτω.

Γυαλιά ηλίου Grove, Blenders

Meghan Markle

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ