Βρήκαμε τα μίνιμαλ παπούτσια για το φθινόπωρο που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

0
3

Οι τάσεις για το φθινόπωρο του 2023 έδειξαν την ανάγκη των σχεδιαστών να κινηθούν σε μίνιμαλ γραμμές, ώστε να δημιουργήσουν “φορέσιμες” συλλογές που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στην καθημερινή της γκαρνταρόμπα. Την ίδια λογική παρατηρήσαμε και στα παπούτσια για αυτή την εποχή, καθώς όλοι οι οίκοι και τα brands επικεντρώθηκαν στην κομψότητα και στον αριστοτεχνικό σχεδιασμό αφήνοντας πίσω τις εκκεντρικές λεπτομέρειες που προτιμούσαν στο παρελθόν. Μινιμαλισμό ψήφισε και η Renato Garini για τη νέα συλλογή παπουτσιών Fall/Winter 2024, παραμένοντας πιστή στη δεξιοτεχνία και τον σχεδιασμό που αποκαλύπτουν το ιταλικό DNA της.

παπούτσια

Η τάση προς τον μινιμαλισμό που λατρεύει η quiet luxury αισθητική βρίσκει τον ορισμό της στη νέα συλλογή με παπούτσια της Renato Garini, που αποπνέουν φινέτσα μέσα από την απλότητά τους. Το ίδιο συμβαίνει και με την καμπάνια της συλλογής, που είναι φωτογραφημένη σε έναν industrial χώρο, με τα fashion κομμάτια να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Παρά τη φινέτσα και τη διαχρονικότητα, χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται τα εν λόγω παπούτσια, δεν χάνουν σε καμία περίπτωση τον σύγχρονο αέρα που θέλει να έχει κάθε γυναίκα στις εμφανίσεις της.

παπούτσια

Πιο αναλυτικά, η νέα συλλογή Renato Garini Fall/Winter 2024 ακροβατεί ανάμεσα σε στιλ και άνεση, παρουσιάζοντας τα must have sneakers σε black & white χρωματική παλέτα, που ενδείκνυνται για σύγχρονα office looks. Από την άλλη, οι flat combat μπότες αποτελούν μία ισχυρή δήλωση δυναμικής και αποφασιστικότητας και ταιριάζουν στο στιλ των girls που αγαπούν να εξερευνούν την πόλη από το πρωί έως το βράδυ.

παπούτσια

Η πρακτικότητα αυτή όχι μόνο σε βοηθά να μη χάσεις πολύτιμο χρόνο για αλλαγή των looks σου, αλλά και να μην φτάσεις στο σημείο να κάνεις “εκπτώσεις” στη ζωή σου. Τέλος, από τη συλλογή δεν λείπουν τα chunky sneakers με ενδιαφέρουσες χρωματικές αντιθέσεις, κλείνοντας το μάτι στην παιχνιδιάρικη, δημιουργική σου πλευρά.

παπούτσια

παπούτσια

Αναμφίβολα, είναι μία συλλογή που καλύπτει κάθε ανάγκη σου τις φθινοπωρινές ημέρες, ενώ συνοδεύει αριστουργηματικά τις εμφανίσεις σου, εξυμνώντας τον μινιμαλισμό στην καλύτερη στιγμή του.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Renato Garini στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ