Βρήκαμε τα οικονομικά fashion items που χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτό τον χειμώνα

0
3

Όταν αρχίζεις και διαβάζεις για τα νέα trends της εκάστοτε σεζόν, είναι επόμενο να αισθανθείς ότι πρέπει να πας για ψώνια για να ενσωματώσεις ό,τι είδες στις πασαρέλες στα καθημερινά looks σου. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ότι στη ντουλάπα σου πρέπει να υπάρχουν αρχικά κάποια βασικά κομμάτια, τα οποία θα φοράς ανεξάρτητα από τις τάσεις και θα συνδυάσεις με τα υπόλοιπα items, ώστε να περάσεις στο επόμενο στάδιο. Αυτό τον χειμώνα, λοιπόν, επένδυσε σε items, τα οποία θα δημιουργήσουν μία staples γκαρνταρόμπα, που θα μπορείς να αναβαθμίζεις την εκάστοτε σεζόν με τα νέα trends. Γνωρίζοντας πως θα δεχθείς την “πρόκληση” για να δημιουργήσεις αυτή την προσωπική συλλογή, πήραμε την πρωτοβουλία να βρούμε 7 fashion items σε προσιτές τιμές, τα οποία είναι must have τον χειμώνα.

Πουκάμισο

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για το outfit σου, αρκεί να έχεις ένα πουκάμισο στη ντουλάπα σου. Είτε όταν έχει υψηλή θερμοκρασία, είτε όταν επικρατεί κρύο, το πουκάμισο αποτελεί το stylish item που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Μην ξεχνάμε πως τη φετινή φθινοπωρινή / χειμερινή σεζόν το λευκό πουκάμισο αναδείχθηκε στις πασαρέλες, κάνοντας κατανοητό πως το εν λόγω κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας.

Μακρυμάνικο πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

χειμώνα

LBD (Μικρό μαύρο φόρεμα)

Δεν χρειάζεται να είναι μίνι για να ανήκει στην κατηγορία LBD. Σίγουρα, όμως πρέπει να είναι μαύρο και να μπορεί να σταθεί σε διάφορες περιστάσεις, κυρίως τις βραδινές, ώστε να έχεις αμέσως ένα look έτοιμο για όταν δεν γνωρίζεις τι να φορέσεις.

Φόρεμα Munzie, Lauren Ralph Lauren

χειμώνα

Φλατ παπούτσια

Όσο κι αν τα ψηλά τακούνια δίνουν άλλο αέρα στο τελικό αποτέλεσμα, τα άνετα και stylish φλατ μπορούν επίσης να σου χαρίσουν έξτρα points κομψότητας, αφού θα σου δώσουν τη δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου. Φέτος, οι μπαλαρίνες κέρδισαν την καρδιά των fashion lovers, ενώ τα loafers διατήρησαν την “κυριαρχία” τους.

Loafers oragen από γνήσιο δέρμα, GUESS

χειμώνα

Denim

Αυτή τη σεζόν το denim “απογειώθηκε”, αφού αρκετοί σχεδιαστές αποφάσισαν να ασχοληθούν μαζί του και να το ενσωματώσουν στις συλλογές τους και σε όλα τα πιθανά items που μπορείς να φορέσεις. Από το casual wear, το denim πλέον βρήκε τη θέση του και σε dressier περιστάσεις, με αποτέλεσμα να είναι το go-to κομμάτι που θα φοράς όλο τον χειμώνα.

Denim πουκάμισο με τσέπες, MANGO

χειμώνα

Πλεκτό

Δίχως δεύτερη σκέψη, τα πλεκτά είναι ο ορισμός της χειμερινής γκαρνταρόμπας με αποτέλεσμα να μην λείπουν από τη ντουλάπα μας.

Πλεκτό πουλόβερ με γυριστό γιακά και ρίγες, OYSHO

χειμώνα

Ζώνη

Οι συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 απέδειξαν πως η ζώνη είναι το αξεσουάρ που δεν θα απουσιάζει από τις street style εμφανίσεις μας, αφού καταφέρνει να δώσει άλλο αέρα στο τελικό αποτέλεσμα.

Δερμάτινη ζώνη Lauren Ralph Lauren

χειμώνα

Παλτό

Πώς ένα look του χειμώνα μοιάζει ολοκληρωμένο, αν δεν περιλαμβάνει ένα παλτό; Ειδικότερα, φέτος τα trends για τα παλτό ήταν αρκετά, συνδυάζοντας μαζί  διαχρονικά και νέα στοιχεία, δίνοντάς μας πληθώρα επιλογών για το τι να φορέσουμε αυτή την περίοδο.

Παλτό ντουμπλ φας με μαλλί, ZARA

χειμώνα

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ