Βρήκαμε τα hot σκουλαρίκια με τα οποία θα “βγάλεις” όλη την άνοιξη (και το καλοκαίρι)

0
3

Την περσινή χρονιά οι μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους για τη σεζόν που διανύουμε, διαμορφώντας τα trends που θα βλέπουμε παντού και δίνοντάς μας μία ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει viral μέσα στην Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε τις τάσεις που θα επηρεάσουν τα κοσμήματα που θα φοράμε, επαναφέροντας στην επικαιρότητα ένα αγαπημένο, κλασικό στιλ. Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ ακολούθησαν το trend που σίγουρα θα ενσωματώσεις κι εσύ στις εμφανίσεις σου.

Ο λόγος για τις πέρλες που αν και αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι μέσα στην ιστορία της μόδας, αυτή τη σεζόν το βλέπουμε στα trending topics. Μπορεί να έχει συνδεθεί με κλασικές εμφανίσεις και vintage looks, ωστόσο οι πρόσφατες προτάσεις των οίκων με τις πέρλες απέπνεαν έναν ανανεωτικό αέρα, συστήνοντας το εν λόγω item στη Gen Z. Έτσι, αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι πιθανό να δοκιμάσουμε το στιλ που όχι μόνο είναι ο ορισμός της κομψότητας, αλλά πρόκειται να αναβαθμίσει τα looks μας.

Το κλειδί βρίσκεται στο να κάνεις ένα καλό mix and match των items που φοράς, μπερδεύοντας κλασικά κομμάτια με σύγχρονα για να δημιουργήσεις ευφάνταστους συνδυασμούς. Οι πέρλες, λοιπόν, θα ταιριάξουν τέλεια με το τζιν σου και το t-shirt, ενώ θα συνοδεύσουν καταπληκτικά κάθε βραδινή σου εμφάνιση.

Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να εντάξεις τις πέρλες στο στιλ σου, σε περίπτωση που διστάζεις, βρήκαμε τα ιδανικά σκουλαρίκια, με τα οποία θα περάσεις όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πιο αναλυτικά, κάνοντας μία έρευνα αγοράς καταλήξαμε σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο που πιστεύουμε πως θα σε πείσει να δοκιμάσεις το trend. Ο λόγος για το Dolly single huggie από Galleria Armadoro που πρόκειται για έναν κρίκο που είναι διακοσμημένος με πέρλες που διατρέχουν όλο το μήκος του, το οποίο μπορείς να βρεις σε διάφορα μεγέθη. Το εν λόγω κομμάτι είναι μονό, μία τάση που είδαμε και στην πασαρέλα.

Αν θα ήθελες να δοκιμάσεις την τάση με δημιουργικό τρόπο, τότε μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο παρακάτω σχέδιο, προκειμένου να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει. Γνωρίζουμε ήδη την απάντηση, καθώς η value-for-money τιμή του θα σε πείσει να το εντάξεις σήμερα κιόλας στο στιλ σου.

Dolly single huggie, Galleria Armadoro

σκουλαρίκια

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ