Βρήκαμε την οικονομική faux γούνα που θα είχε την έγκριση της Carrie Bradshaw

0
23

Μπορεί το φθινόπωρο να άργησε να δηλώσει παρουσία, δεδομένου ότι μέχρι πρόσφατα είχαμε κρατήσει στη ντουλάπα μας κάποια items από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι διανύουμε τις πρώτες ημέρες του χειμώνα. Με το κρύο να είναι μόνιμη συνθήκη, χρειαζόμαστε ένα παλτό που να μας προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα να μας χαρίζει αμέτρητα στιλιστικά points. Μία faux γούνα μπορεί να είναι απάντηση στο ερώτημά σου.

Όπως η Carrie Bradshaw τριγυρνούσε στα hot στέκια του Μανχάταν φορώντας μια μπεζ γούνα, είτε για να παρακολουθήσει έναν αγώνα baseball είτε να πάει για ψώνια ή να βγει για δείπνο, έτσι κι εμείς είμαστε διατεθειμένες να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας το item που μοιάζει να ταιριάζει με κάθε outfit και κάθε διάθεση. Όσο κι αν μοιάζει σαν ένα κομμάτι που ενδείκνυται για επίσημες περιστάσεις, η αλήθεια είναι πως μπορεί να συνδυαστεί καταπληκτικά με ένα τζιν παντελόνι και ένα ελαφρύ πουλόβερ, απογειώνοντας το chic casual στιλ.

Άλλωστε, τα όρια ανάμεσα σε καθημερινά και επίσημα outfits φαίνεται να είναι πλέον θολά, έχοντας τη δυνατότητα να φοράμε σε οποιαδήποτε περίσταση items και από τις δύο κατηγορίες, με το να αναβαθμίζουμε ή να “ρίχνουμε” σε επισημότητα την εκάστοτε εμφάνιση ανάλογα το “σενάριο”. Επομένως, η faux γούνα αποδεικνύεται πως είναι το passepartout κομμάτι που πρέπει να περιλαμβάνει η χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. 

Και επειδή η αναζήτηση είναι μία διαδικασία που ενδέχεται να σου πάρει πολύ χρόνο, με κίνδυνο να χάσεις το ιδανικό item, εμείς πήραμε την πρωτοβουλία να ψάξουμε για σένα τη γούνα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο λόγος για τη συνθετική γούνα από Bershka, η οποία χάρη στην ανοιχτόχρωμη απόχρωσή της θα ταιριάξει με κάθε look που έχεις στη ντουλάπα σου. Από την άλλη, η τιμή των 69,99 ευρώ που κοστίζει, θα σε πείσει σίγουρα να την αποκτήσεις, καθώς η αλήθεια είναι πως σπάνια βρίσκεις ανάλογο πανωφόρι σε αυτά τα χρήματα.

Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις το εν λόγω item και να μάθεις περισσότερα, προκειμένου να το ενσωματώσεις στη γκαρνταρόμπα σου, μπορείς να ρίξεις μία ματιά παρακάτω.

Faux γούνα, Bershka

γούνα

Κεντρική φωτογραφία: YouTube

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ