Βρήκαμε την it-τσάντα που θα συνοδεύσει κάθε σου εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ

0
2

Όσο κι αν οι τάσεις που αναδείχθηκαν από τις πασαρέλες διάσημων οίκων για το φθινόπωρο του 2023 πρόσταζαν oversized τσάντες, που θα χωρούν μέσα όλο τον κόσμο μας, αυτό δεν σημαίνει πως οι μικρότερες αποσύρονται. Μην ξεχνάμε πως η μικρότερη σε μέγεθος τσάντα ενδείκνυται για απογευματινές και βραδινές περιστάσεις και φυσικά πιο επίσημες, ωστόσο για τους “less is more” υποστηρικτές το εν λόγω item φοριέται και το πρωί με άπλετο στιλ.

Από τα trends που έχουν αγκαλιάσει οι fashion insiders εδώ και κάποια χρόνια, ενώ οι περισσότεροι οίκοι έχουν εντάξει στις συλλογές τους, είναι οι moon bags ή hobo με το χαρακτηριστικό καμπυλωτό σχέδιο, που εξακολουθούν να βρίσκονται στις προτιμήσεις του κοινού. Stylish και βολική, η εν λόγω τσάντα μπορεί να σταθεί σε αρκετές καταστάσης, είτε αναφερόμαστε σε μία casual εμφάνιση ή σε μία βραδινή έξοδο.

Αφουγκραζόμενοι τη φρενίτιδα που επικρατεί για αυτό το στιλ τσάντας και δημιουργώντας στο μυαλό μας moodboards με looks που θα ταίριαζαν με αυτή την it-bag, αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή έρευνα, ώστε να σου προτείνουμε εκείνη που πιστεύουμε πως θα θέλεις να αποκτήσεις. Στα κριτήρια που θέσαμε στις διάφορες επιλογές που συγκεντρώσαμε μέχρι να καταλήξουμε σε αυτή τη μία τσάντα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ήταν πως θα έπρεπε να ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ και χρώματα, να είναι to-die-for και να βρίσκεται σε προσιτή τιμή.

Εν τέλει, η τσάντα από Sisley ήταν εκείνη που βγήκε νικήτρια, καθώς “μίλησε” στις επιθυμίες μας. Πιο αναλυτικά, η μίνι τσάντα με το χαρακτηριστικό σχέδιο έχει εφέ δέρματος σαύρας, που την κάνει να είναι έξτρα εντυπωσιακή, είναι σε μαύρη απόχρωση που σου δίνει τη δυνατότητα να την εντάξεις σε αρκετούς συνδυασμούς, έχει φερμουάρ στο πάνω μέρος και χερούλι για να την κρατάς από το χέρι ή να τη φοράς στον ώμο. Το καλύτερο, όμως, αποτελεί η τιμή, καθώς η τσάντα από Sisley κοστίζει μόνο 69,95 ευρώ, γεγονός που τη κάνει να μοιάζει ακόμα πιο θελκτική.

Μίνι τσάντα με εφέ δέρματος σαύρας, Sisley 

tsanta_elle_gr

Κεντρική φωτογραφία: Launchemtrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ