Βρήκαμε τη φούστα που θα φοράς τη μεταβατική περίοδο και κοστίζει μόνο 30 ευρώ

0
0

Βρίσκομαστε λίγες ημέρες πριν το καλοκαίρι μάς αποχαιρετήσει για φέτος και εισέλθουμε και επίσημα στη μεταβατική περίοδο που συνήθως δεν έχουμε ιδέα τι να φορέσουμε. Θα κρυώσω αν φορέσω φούστα, θα ζεσταθώ αν βάλω παντελόνι; Οι σκέψεις είναι πολλές, ωστόσο ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε στον συνήθη προβληματισμό σου. Ειδικότερα, κάνοντας μία έρευνα στα items που μπορείς να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου τη νέα σεζόν και ειδικότερα στην pre-fall περίοδο, πέσαμε πάνω σε μία φούστα που αναμφίβολα πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη μακριά φούστα που ανακαλύψαμε στη MANGO, η οποία σκεφτήκαμε πως θα ταιριάξει τέλεια με τα υπόλοιπα items που έχουμε βάλει στη λίστα μας για τη νέα σεζόν και θα δημιουργήσει εντυπωσιακά casual looks. Πιο αναλυτικά, είναι κατασκευασμένη από λεπτή πλέξη, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε θα σε ζεσταίνει υπερβολικά, ούτε θα σε αφήνει εκτεθειμένη στην αλλαγή της θερμοκρασίας. Από την άλλη, είναι μακριά οπότε πάλι θα προστατεύει τα πόδια σου σε περίπτωση που ο καιρός αλλάξει, ωστόσο όχι σε σημείο που να θες να τη βγάλεις αν το σενάριο είναι διαφορετικό.

Το φανταστικό είναι ότι μπορείς να τη φορέσεις τη μεταβατική περίοδο, αλλά και όταν το φθινόπωρο μπει για τα καλά, αν τη συνδυάσεις με ένα cozy, βαρύ πουλόβερ. Και αν τώρα θα τη φορέσεις με μπαλαρίνες ή mules, σε λίγους μήνες τη θέση τους θα πάρουν τα μποτάκια και οι μπότες που θα βλέπουμε παντού. Ωστόσο, τα θετικά της φούστας δεν τελειώνουν εδώ, αφού η τιμή των 29,99 ευρώ είναι κάτι που θα σε πείσει να τη βάλεις στο καλάθι των αγορών σου.

Μακριά πλεκτή φούστα, MANGO

φούστα

φούστα

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ