Βρήκαμε το οικονομικό παντελόνι που δεν θα αποχωρίζεσαι όλη την άνοιξη

0
4

Συμβαίνει και σε σένα όταν ανακαλύψεις το item που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει, να θες να το φοράς συνέχεια, με όσους πιθανούς συνδυασμούς μπορείς με σκοπό φυσικά τα απαράμιλλης αισθητικής looks; Η αλήθεια είναι πως οφείλουμε να παραδεχθούμε πως κι εμείς ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Μάλιστα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ένα παντελόνι είναι εκείνο που θα θέλουμε να φοράμε συνέχεια μέσα στην άνοιξη.

Ειδικότερα, τη σεζόν που διανύουμε τα loose παντελόνια έχουν την τιμητική τους και μάλιστα εκείνα που έχουν cargo αισθητική. Η αιτία; Η μόδα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η οποία βρίσκεται συνέχεια στο τρέξιμο, χαρίζοντάς της items με άνεση και στιλ. Σε αρκετές συλλογές για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, παρατηρήσαμε τη στροφή των σχεδιαστών στο να βρουν τη “στολή” για τη γυναίκα του σήμερα, η οποία σίγουρα περιλαμβάνει ένα παντελόνι που μπορεί να σταθεί σε casual αλλά και σε πιο καλή περίσταση.

Αυτό το παντελόνι φαίνεται να βρήκαμε, κάνοντας μία έρευνα αγοράς, το οποίο θα θέλουμε να φοράμε με κάθε look μας. Ο λόγος για το ψηλόμεσο κρεμ παντελόνι με σούρες και χαλαρή εφαρμογή που θα ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση, είτε αυτή προορίζεται για casual look στο γραφείο ή τη βόλτα. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο παντελόνι μοιάζει να είναι απόλυτα ενημερωμένο σε ό,τι αφορά τις επικρατέστερες τάσεις, πράγμα που αποδεικνύεται από την παρουσία ζώνης, αλλά και τα γυρισμένα μπατζάκια που κάνουν δυναμικό comeback από την εποχή των ’00s.

παντελόνι

Courtesy of H&M

Είναι σίγουρο πως το παντελόνι αυτό θα μπει με κλειστά μάτια στη λίστα, καθώς όχι μόνο είναι το ιδανικό κομμάτι για την περίοδο που διανύουμε αλλά και επειδή μπορεί να ταιριάξει με αρκετά items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Με t-shirts, πουκάμισα, αμάνικα ή μακρυμάνικα τοπ, κορμάκια και ό,τι άλλο φανταστείς, θα του δώσεις το ύφος που εσύ επιθυμείς. Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers, σανδάλια και πέδιλα, μία επιλογή που θα εξαρτηθεί από την περίσταση στην οποία έχεις να παρευρεθείς.

παντελόνι

Courtesy of H&M

Από την άλλη, η τιμή είναι επίσης ένας λόγος που θα σε οδηγήσει να πατήσεις το buy. Πιο αναλυτικά,το παντελόνι που ανήκει στη συλλογή της H&M κοστίζει μόνο 34,99 ευρώ, γεγονός που θα σε πείσει να το προσθέσεις σήμερα κιόλας στη γκαρνταρόμπα σου.

Παντελόνι με σούρες και ζώνη, H&M

παντελόνι

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ