Βόλος: Ξεκίνησε η συγκέντρωση σωματείων- φοιτητών για το Πολυτεχνείο (φωτογραφίες)

0
4

Χαιρετισμοί και συνθήματα με πορεία που θα ακολουθήσει προς το

Σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου που διαοργάνωσαν Σωματεία και φοιτητικοί Σύλλογοι στον Βόλο, απ΄τις 6 το απόγευμα στη Θόλο του κτηρίου Παπαστράτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει πορεία προς το στρατόπεδο Γεωργούλα, το οποίο όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει μετατραπεί σε βάση των ΗΠΑ.
Ήδη έγιναν οι πρώτοι χαιρετισμοί των συμμετεχόντων . Ειδικότερα, όπως τονίστηκε μέχρι τώρα τα σωματεία και οι φοιτητικοί Σύλλογοι ζητούν την αποδέσμευση της χώρας μας από τις ενώσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και ΕΕ, την άμεση αποκατάσταση της ζωής των πληγέντων στην περιοχή, άμεσες και μόνιμες προσλήψεις, για χρηματοδότηση στο ύψος των αναγκών στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας, ολόπλευρη μόρφωση, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, μόνιμη και σταθερή δουλειά, με την υπογραφή κλαδικών συμβάσεων εργασίας.
Στη συγκέντρωση συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», Σύλλογος Εμπορϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών Μαγνησίας, Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βόλου, Επιτροπή Ειρήνης Βόλου και Φοιτητικοί Σύλλογοι Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή